Novice

Nazaj na novice

Samsung predstavil nove energetsko učinkovite gospodinjske aparate z umetno inteligenco

Novi pralni stroj uporablja umetno inteligenco za prilagajanje ciklov, kar zagotavlja učinkovitejše pranje perila

Samsung predstavil nove energetsko učinkovite gospodinjske aparate z umetno inteligenco

Novi pralni stroj uporablja umetno inteligenco za prilagajanje ciklov, kar zagotavlja učinkovitejše pranje perila

Novi BMF hladilnik z zamrzovalnikom nudi prilagodljivejšo notranjost, kar zagotavlja več prostora za shranjevanje živil in še več svežine

Nove Samsung naprave nudijo visoko energetsko učinkovitost za trajnostno rabo

Seul, Koreja - 28. avgust 2020 - Samsung je trgu predstavil nove gospodinjske aparate, vključno s pametnim pralnim strojem in inovativnim BMF hladilnikom z zamrzovalnikom spodaj.

Samsung WW9800T pralni stroj je opremljen z umetno inteligenco, ki prilagodi postopek pranja in perilo opere v krajšem času z manj energije, vključuje pa tudi Samsung EcoBubble™ in QuickDrive™ tehnologiji. WW9800T pralni stroj bo na voljo na evropskem trgu, kasneje tudi globalno.

Samsung RB7300 hladilnik zagotavlja jedrno hlajenje, hkrati pa tudi prilagodljivejši prostor za še več živil. Novi hladilnik bo v Evropi na voljo avgusta letos, kasneje pa tudi na drugih izbranih trgih.

Prvič v Evropo prihajajo tudi prilagodljivi Bespoke hladilniki. V oktobru bodo predstavljeni v nordijskih državah, kasneje tudi drugod po Evropi.

“Prizadevamo si razvijati gospodinjske aparate, ki so zasnovani tako, da se skladajo z življenjskim slog uporabnika. Novi aparati so izjemno učinkoviti, hkrati pa odgovorijo na druge želje in potrebe uporabnikov,” je povedal Hyesoon Yang, podpredsednik Samsung Electronics. “Naši novi gospodinjski aparati delujejo na okolju prijazen način, še naprej pa se bomo osredotočali na razvoj naprav, ki olajšajo vsakodnevno življenje.”

Prihranite energijo, čas in trud s prilagojenim postopkom pranja perila

Novi WW9800T pralni stroj združuje najzmogljivejše Samsung tehnologije, ki skrajšajo čas pranja in zmanjšajo porabo energije, hkrati pa uporabnikom zagotavljajo posamezniku prilagojeno izkušnjo pranja.

Revolucionarna Samsung QuickDrive™ tehnologija pri WW9800T pralnem stroju skrajša čas pranja perila do 50 % in prihrani kar do 20 % energije*. Neodvisno premikajoči se boben in hrbtna plošča omogočata še bolj dinamično gibanje perila, kar zagotavlja čistejša oblačila v krajšem času. Samsung digitalni inverter z uporabo močnih magnetov za tišje in močnejše delovanje povečuje energijsko učinkovitost, saj porabi manj energije v primerjavi z univerzalnim motorjem.

EcoBubble™ tehnologija hladnega pranja ščiti občutljivo perilo, zagotavlja popolno pranje in hkrati prihrani energijo. Ustvarja majhne mehke mehurčke, ki hitro prodrejo v tkanine, tudi v hladni vodi.

Pralni stroj vključuje tudi umetno inteligenco, ki se nauči vedenjskih vzorcev uporabnikov in priporoča različne programe pranja. Samsung AI Control vmesnik se seznani z uporabniškimi preferencami, hkrati pa celotno izkušnjo nadgradi s svojim znanjem o pranju perila - uporabniku tako na zaslonu priporoča najprimernejši program za pranje izbranega perila. AI Wash funkcija uporablja senzorje za zaznavanje teže in umazanosti perila ter tako določi optimalno količino vode in detergenta, ki sta potrebna za pranje.

Dodatno, Auto Cycle Link funkcija poveže kompatibilni pralni in sušilni stroj ter prilagodi cikel sušenja glede na cikel pranja.

Novi pralni stroji so združljivi tudi s Samsung SmartThings, ki uporabnikom nudi nadzor nad nastavitvami pranja perila s pomočjo pametnega telefona in nudi napredne funkcije, kot so Načrtovanje pranja in Recept za pranje.

Maksimalni prostor za shranjevanje s svežino, ki traja

Zahvaljujoč Samsung SpaceMax™ tehnologiji novi BMF hladilnik nudi še več prostora. SpaceMax™ omogoča, da so notranje stene hladilnika precej tanjše zaradi visoke učinkovitosti izolacije, kar zagotavlja večjo notranjo prostornino 385 litrov - 18 litrov večjo od prejšnjega modela. Novi hladilnik se zato ujema s standardno 600-mm globino omare, hkrati pa nudi več prostora za shranjevanje. Ta tehnologija je še posebej dobrodošla, saj se navade nakupovanja živil spreminjajo; ljudje manjkrat obiščejo trgovino in opravljajo večje nakupe.

Novi Samsung hladilnik je zasnovan tako, da živila ohranja sveža dvakrat dlje kot običajni hladilniki.** Z revolucionarnim Optimal Fresh+ nastavljivim predalom lahko uporabniki predal ločijo na dve coni z različnimi temperaturami ali pa ga uporabijo kot eno. Leva stran je hladnejša, tako da je optimalna za shranjevanje mesa in rib, desna pa je odlična za sadje in zelenjavo. Novi hladilnik zagotavlja, da so vsa živila prav ohlajena, ne glede na to, kje v hladilniku so postavljena. Opremljen je tudi z najbolj priljubljenimi Samsung hladilnimi funkcijami, kot so All Around Cooling in Metal Cooling za še več svežine.

Novi BMF hladilnik se ponaša tudi z elegantnim videzom iz nerjavečega jekla, ki vnese novo raven prefinjenosti v vsako kuhinjo.

Novi napravi, tako pralni stroj kot hladilnik, bosta dodatno predstavljeni na Samsung virtualnem dogodku Neustavljivo življenje (angl. Life Unstopppable), ki bo 2. septembra 2020.

*Testirano na WW8000T v primerjavi z WW6500K. Prihrani 50 % časa in 20 % energije pri Cotton programu (40 , pol obremenitve) , učinkovitost pranja pa v območju ± 5%. Na podlagi podatkov podjetja Intertek.

**Na podlagi internega testiranja. Velja, če je nastavljen kot MAX način. Rezultati se lahko razlikujejo glede na stopnjo svežine hrane, pogoje uporabe in različne druge dejavnike.

# # #

O družbi SamsungElectronicsCo.,Ltd.

SamsungElectronicsCo. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče nahttp://news.samsung.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!