Novice

Nazaj na novice

30. Športni vikend Maribora, 19. in 20. september

Jubilejni 30. Športni vikend Maribora leto izjemoma jeseni, 19. in 20. septembra.

Jubilejni 30. Športni vikend Maribora leto izjemoma jeseni, 19. in 20. septembra.

Maribor, 14. september – zaradi obče znanih razmer okrog pandemije, je bil letošnji Športni vikendMaribora, ki naj bi se zgodil spomladi, prestavljen. Po tradiciji Športna zveza Maribor dogodekorganizira prvi vikend v juniju, letos pa ga izjemoma prestavljamo v september. Športno dogajanjebo tako 19. in 20. septembra posebej živahno na in pod Pohorjem ter na številnih prizoriščih pomestu.

Športni vikend Maribora je v 30 letih postal stalnica med mariborskimi športnimi dogodki, tudi letospa bo, kljub oteženim razmeram organizacije, dogodek postregel s številnimi zanimivimi aktivnostmi.Enako kot lani, se bo denimo tudi letos mogoče udeležiti Olimpijskega pohoda, ki bo potekal odspodnje postaje vzpenjače, prek 4 markacijskih točk, vse do vrha in bo prvih 500 udeležencev za trudnagradil z darilnim paketom. Olimpijski pohod bo potekal v soboto med 8. in 13. uro.

Med sobotnimi dogodki bodo še:

 KOLESARSKA TURA Z ELEKTRIČNIMI KOLESI VODENA KOLESARSKA TURA PO DRAVSKI DOLINI BREZPLAČNA ŠOLA GORSKEGA KOLESARJENJA ZA OTROKE OD 10. LETA IN ODRASLE BREZPLAČNI TEČAJ ROLANJA ZA OTROKE OD 6. LETA FESTIVAL URBANIH ŠPORTOV IN DRŽAVNO PRVENSTVO V ROLKANJU – SKATE PARKMARIBOR BREZPLAČNI UVAJALNI TRENING IN POSVET Z INŠTRUKTORJEM V CENTRIH BODIFIT MINI GOLF – MARIBORSKI OTROK

V nedeljskem programu Športni vikend ponuja: BREZPLAČNO ŠOLO GORSKEGA KOLESARJENJA ZA OTROKE OD 10. LETA IN ODRASLE BREZPLAČNI TEČAJ ROLANJA ZA OTROKE OD 6. LETA BREZPLAČNI TEČAJ ROLKANJA ZA OTROKE – SKATE PARK MARIBOR BREZPLAČNE VADBE IN BREZPLAČNI UVAJALNI TRENING IN POSVET Z INŠTRUKTORJEM VCENTRIH BODIFIT MINI GOLF – MARIBORSKI OTROK

Za nekatere aktivnosti je predhodna prijava obvezna, zato si lahko več o udeležbi in programupreberete na www.gibajmaribor.si.

PR - Športna zveza Maribor

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!