Novice

Nazaj na novice

Tudi MotoGP šampion Jorge Lorenzo stavi na pametne telefone ZOPO

Nova telefona ZOPO Speed 7 in Speed 7 Plus

Nova telefona ZOPO Speed 7 in Speed 7 Plus

Tudi MotoGP šampion Jorge Lorenzo stavi na pametne telefone ZOPO

Ljubljana, 1. september 2015 - Uporabniki pametnih telefonov od slednjih pričakujejo hitro in odzivno delovanje v vseh pogojih. Slednje vsekakor velja za telefona ZOPO Speed 7 in Speed 7 Plus, katerih ambasador je tudi dvakratni svetovni prvak v prestižnem motociklističnem tekmovanju MotoGP Jorge Lorenzo. Oba super odzivna in hitra telefona sta že naprodaj v Sloveniji.

Mobilna telefona ZOPO Speed 7 in Speed 7 Plus že s svojim imenom sporočata glavni adut, hitrost in odzivnost. Poganja ju osemjedrni 64-bitni procesor Mediatek MT6753, podprt s kar tremi gigabajti (3 GB) delovnega pomnilnika, zato se ne ustrašita nobene naloge, aplikacije ali igre. Velikost posameznega telefona določa izbira zaslona, model Speed 7 premore 5-palčnega, Speed 7 Plus za 5,5-palčnega – oba prikazujeta sliko v polni visoki ločljivosti (Full HD). Hitrostna prvaka imata seveda nameščeno zadnjo različico operacijskega sistema Android 5.1, nadgrajeno z uporabniškim vmesnikom Z-UI, ki s kombinacijo ikon in izrisom ukaznih gumbov učinkovito preprečuje napake pri vnosu.

Telefona stavita tudi na inteligentne funkcije, ki olajšajo vsakodnevna opravila. Prepoznata geste uporabnika za različne ukaze (denimo za premikanje po fotografijah, upravljanje večpredstavnostnega predvajalnika), hiter dvakratni dotik zaslona pa le-tega zbudi iz stanja mirovanja. Tudi napis različnih črk na zaslon aparata bo aktiviral različne aplikacije – za zagon fotoaprata preprosto napišemo črko C.

ZOPO Speed 7 in Speed 7 Plus se izkažeta tudi pri zajemu fotografij in videa. Za zajemanje okolice v visokih ločljivostih skrbi hrtna kamera s slikovnim senzorjem ločljivosti 13,2 milijona pik, optiko, sestavljeno iz petih elementov, in zaslonko f/2.2. Prednja kamera ponuja ločljivost pet milijonov slikovnih pik, v kombinaciji z aplikacijo Face Beauty 4.0 pa uporabniku pomaga še izboljšati zajete selfije, saj mu omogoča hitre korekcije barv in lepotičenje obraza.

V pametna telefona ZOPO lahko uporabniki vstavijo dve kartici micro SIM in tako lažje ločijo svoje zasebno in poslovno življenje ali pa učinkoviteje upravljajo z govornim in podatkovnim prometom. Sočasna uporaba dveh kartic SIM je dobra novica tudi za vse, ki veliko potujejo in se želijo izogniti visokim stroškom mobilnega gostovanja. Telefona podpirata vsa mobilna omrežja GSM vključno z najnovejšimi omrežji 4G/LTE in omogočata hitrosti prenosa podatkov do 150 Mbit/s.

Zunanje mere telefona določa izbira zaslona, tako Speed 7 kot Speed 7 Plus pa sta z 8,7 oziroma 8,8 mm debeline zelo tanka telefona. Kljub zelo zmogljivemu procesorju in velikemu zaslonu je avtonomija delovanja telefonov odlična, za kar poskrbita vgrajeni bateriji s tehnologijo Li-Po. Speed 7 Plus je opremljen z baterijo zmogljivosti 3000 mAh, ki mu omogoča do 18 ur pogovorov, do 9 ur neprekinjenega predvajanja glasbe ali 300 ur stanja v pripravljenosti.

Slovenski uvoznik in distributer Bonajo d.o.o. ter pooblaščeni prodajalci že prodajajo telefona Speed 7 in Speed 7 Plus njuni ceni pa znašata 199 oziroma 229 evrov.

www.zopomobile.com

www.bonajo.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!