Novice

Nazaj na novice

V SLOVENIJO PRIHAJA SVETOVNO PRIZNANA VERIGA HOTELOV CARLSON REZIDOR

Plaza Hotel Ljubljana bo novembra začel delovati pod okriljem blagovne znamke Radisson Blu, ki je del hotelske verige Carlson Rezidor. Slovenija se bo tako ugledni verigi pridružila kot 79. država, v katerih družba pod svojim okriljem združuje prestižne hotele s prvovrstno ponudbo.

V SLOVENIJO PRIHAJA SVETOVNO PRIZNANA VERIGA HOTELOV

CARLSON REZIDOR

Ljubljana, 1. september 2015 – Plaza Hotel Ljubljana bo novembra začel delovati pod okriljem blagovne znamke Radisson Blu, ki je del hotelske verige Carlson Rezidor. Slovenija se bo tako ugledni verigi pridružila kot 79. država, v katerih družba pod svojim okriljem združuje prestižne hotele s prvovrstno ponudbo.

Plaza Hotel Ljubljana bo z novembrom postal prvi slovenski hotel, ki se bo pridružil priznani hotelski verigi Carlson Rezidor pod blagovno znamko Radisson Blu. Mednarodna družba ima svojo mrežo hotelov z vrhunsko ponudbo razvejano že v 78 državah po vsem svetu, letos pa se jim bo pridružila tudi Slovenija. Plaza Hotel bo ob pridružitvi dobil novo ime, in sicer Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana. Spremembe ob tem bodo minimalne, saj je hotel, ki se ponaša s kapaciteto 236 sodobno opremljenih sob zasnovan po hotelskih standardih mednarodnih hotelskih verig ter načelih moderne podobe in prvovrstne ponudbe.

Atraktivni slovenski hotel, ki se nahaja v ljubljanskem poslovnem in trgovskem središču, je v lasti Zlatarne Celje, kjer so se skupaj s podjetjem Carlson Rezidor odločili za sodelovanje v obliki franšize. Za tovrstno poslovno potezo so se odločili z željo po privabljanju novih gostov v slovensko prestolnico, ki prisegajo na svetovno priznana imena hotelskih verig. Radisson Blu v svetu hotelirstva namreč predstavlja odmevno ime in je sinonim za visokokakovostno storitev, ki svoje goste navdušuje z odlično ponudbo ter ugodi željam še tako zahtevnih obiskovalcev. Prednost tovrstnih verig namreč predstavljajo številne ugodnosti, ki jih ponujajo svojim gostom, kot so program zvestobe in prilagojeni rezervacijski sistem.

Urša Radanovič, izvršna direktorica v Plaza Hotelu Ljubljana, pravi: "Veseli nas, da se bomo pridružili verigi, ki ima že utrjen ugled ponudnika hotelskih storitev, katerim zaupajo gostje širom sveta. Verjamemo, da bomo pod imenom Radisson Blu v Ljubljano in Slovenijo nasploh privabili goste, ki uživajo v prvovrstni ponudbi in s tem začrtali novo pot slovenskega hotelirstva."

S franšizo Radisson Blu hotelske verige Carlson Rezidor bo Ljubljana pridobila eno izmed svetovno priznanih blagovnih znamk in tako v prestolnico pritegnila tudi zahtevnejše goste ter s tem razširila svojo prepoznavnost širom sveta.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Romana Miklavž

040 666 649

romana.miklavz@propiar.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!