Novice

Nazaj na novice

Pozdravite pametno uro Samsung Gear S2

Prilagodljiv okrogel dizajn in intuitivna funkcionalnost najnovejše pametne ure Samsung Gear S2 prinašata še bolj priročno in užitkov polno mobilno izkušnjo

Pozdravite pametno uro Samsung Gear S2

Prilagodljiv okrogel dizajn in intuitivna funkcionalnost najnovejše pametne ure Samsung Gear S2 prinašata še bolj priročno in užitkov polno mobilno izkušnjo

Seul, Ljubljana, 1. september 2015 – Družba Samsung Electronics predstavlja težko pričakovano pametno uro Samsung Gear S2, vrhunski produkt, ki odraža več let inovativnih presežkov družbe Samsung na področju nosljive tehnologije.

Samsung Gear S2 prepriča že na prvi pogled, saj je prva pametna ura z okroglim zaslonom, ki je tudi vsestransko učinkovit, saj podpira številne rešitve in funkcije. Nova ura prinaša še bolj intuitivno in prilagojeno uporabniško izkušnjo, saj že preprosto rotiranje edinstveno oblikovanega vrtljivega okvirja omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do obvestil in aplikacij.

Samsung tokrat predstavlja dve verziji ure Gear, in sicer Samsung Gear S2 in Gear S2 classic, ki naslavljata želje in zahteve različnih uporabnikov: Gear S2 classic je namenjen predvsem privržencem klasičnega oblikovanja, saj se ura ponaša z elegantnim črnim ohišjem in črnim usnjenim paščkom, medtem ko je model Gear S2 bolj po meri privržencev sodobnega minimalističnega oblikovanja.

“Družba Samsung je na področju nosljive tehnologije v preteklih letih predstavila številne inovativne presežke in koncepte ter kot prva na tem področju predstavila marsikatero napredno tehnologijo,” je dejal JK Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. “Ura Samsung Gear S2 predstavlja najnaprednejšo inovacijo, ki je nepogrešljiv dodatek za vsakršno priložnost, priročen tako na delovnem mestu kot v prostem času, saj se ponaša z impresivnimi zmožnostmi, ki zagotavljajo pametno, bolj prilagojeno in zabavno uporabniško izkušnjo ter resnično maksimalen izkoristek slehernega trenutka.”

Funkcionalen okrogli dizajn za intuitivno uporabniško izkušnjo

Samsung Gear S2 ima eleganten okrogel zaslon z detajli, ki se zgledujejo po estetiki klasičnih ur. Edinstveno oblikovan vrtljiv okvir z zgolj dvema gumboma ("Domov" in "Nazaj") uporabnikom zagotavlja udobnejšo in bolj precizno uporabo ure in še bolj intuitiven dostop do obvestil in aplikacij.

Z zgolj 11,4 milimetri debeline je ura Galaxy Gear S2 tudi izredno stilsko dovršen in kompakten modni dodatek. Razpolaga z 1,2-palčnim okroglim zaslonom, ki omogoča izredno živo izkušnjo gledanja, zmogljiv procesor pa zagotavlja nemoteno in lahkotno funkcioniranje.

Izjemna uporabnost v vsakdanjem življenju

Ura Samsung Gear S2 je optimizirana za uporabo v vsakdanjem življenju, ki ga bogati nosljiva tehnologija, saj so uporabniki ves čas na tekočem: že s samim pogledom na ekran ure dobijo vpogled v obvestila v koledarju ali elektronski pošti, novice ali pa pošljejo sporočilo ne da bi za to potrebovali povezavo s telefonom. Na voljo je tudi ura Gear S2 s povezljivostjo 3G, ki je tudi prva pametna ura z vgrajeno SIM kartico (e-SIM) s prepoznavo glasu.

Ura je tudi idealen športni spremljevalec, saj s številnimi športnimi funkcijami uporabnika spodbuja h gibanju: 24-urni dnevnik aktivnosti daje realen vpogled v dnevne aktivnosti in vzorec preteklih aktivnosti, ura pa po potrebi pošilja tudi avtomatske opomnike in uporabnika tako še dodatno motivira h gibanju. Samsung Gear S2 sicer prihaja še z vrsto posodobljenih aplikacij, ki so optimizirane za uporabo na okroglem zaslonu nove ure.

Samsung Gear S2 je odraz sodelovanja vrhunskih strokovnjakov in razvijalcev, ki si prizadevajo razviti naprave s številnimi možnostmi prilagoditev tako izgleda kot funkcij, aplikacij in nadzora po meri uporabnika. Samsung zato predstavlja asortiment zamenljivih paščkov in ohišij z možnostjo prilagajanja osebnemu razpoloženju in okusu. Ura bo na voljo v dveh barvnih kombinacijah: z ohišjem in paščkom v temno sivi barvi ter s srebrnim ohišjem in belim paščkom. Klasična izvedba ure Gear S2 Classic bo na voljo v elegantni kombinaciji črnega ohišja in usnjenega paščka.

Družba Samsung bo uri Samsung Gear S2 in Gear S2 classic medijem premierno predstavila že 3. septembra 2015 na sejmu IFA 2015 v Berlinu.

Več informacij in fotografij se nahaja na povezavi www.samsungmobilepress.com.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!