Novice

Nazaj na novice

Študentski turnir v odbojki strnil Evropski teden športa

Da bo prehod iz dijaških v študijske klopi lažji in bolj sproščen, so v koprskem Centru športov na mivki poskrbele tekme študentov v odbojki na mivki.

Študentski turnir v odbojki strnil Evropski teden športa

Da bo prehod iz dijaških v študijske klopi lažji in bolj sproščen, so v koprskem Centru športov na mivkiposkrbele tekme študentov v odbojki na mivki.

"Jesenskega turnirja mešanih trojk se je udeležilo kar 30 študentov, ki so prišli iz večih držav in poskrbeli za pravimednarodni pridih. Šport je pomemben pri razvijanju potrpežljivosti, samodiscipline in odgovornosti. S fizičnimidejavnostmi in rednim gibanjem je odločanje o nadaljnjih korakih in načinu življenja v prihodnosti lažje. Veseli smo, dase je tekmovanja udeležilo toliko mladih," so povedali na Olimpijskem komiteju Sloveniji-Združenju športnih zvez.Prve tri uvrščene ekipe so prejele nagrade, prav vsi tekmovalci pa tudi praktična darila. "Kljub temu, da se letošnjiEvropski teden športa zaključuje, je naš poglavitni cilj, da šport približamo prav vsem generacijam. Ne samo včeraj, nele danes, ampak prav vsak dan. Naj gibanje in redna telesna aktivnost postaneta del našega vsakdanjika," so strnili naOKS-ZŠZ.

S tem dogodkom smo tako zaključili letošnji projekt Evropski teden športa, ki je ponovno združil različne generaciješportnih navdušencev po Sloveniji.

PR:

OKS

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!