Novice

Nazaj na novice

Beletrina v živo: Ciril Kosmač

toplo vas vabimo, da prisluhnete novi epizodi spletnega formata Beletrina v živo, ki prinaša pogovor o Cirilu Kosmaču med urednikom Andražom Gombačem in pisateljevo hčerjo Nančo Kosmač Kogej. Sveže izdana zbirka Kosmačevih novel z naslovom Lovim pomladni veter obeležuje dvojni jubilej velikega slovenskega pisatelja, saj mineva 110 let od njegovega rojstva in 40 let od njegove smrti. Sogovornika se sprehodita po številnih življenjskih preizkušnjah "razgledanega svetovljana", ki je ostal vezan na domače okolje in tradicijo, ter ugotavljata, da njegove zgodbe z veliko literarno močjo še danes ostajajo aktualne. Slišite pa lahko tudi pisateljev glas z odlomkom iz enega od intervjujev.

Drage bralke in dragi bralci,

toplo vas vabimo, da prisluhnete novi epizodi spletnega formataBeletrina v živo,ki prinaša pogovor oCirilu Kosmačumed urednikomAndražom Gombačemin pisateljevo hčerjoNančo Kosmač Kogej.Sveže izdana zbirka Kosmačevih novel z naslovomLovim pomladni veterobeležujedvojni jubilejvelikega slovenskega pisatelja, saj mineva 110 let od njegovega rojstva in 40 let od njegove smrti. Sogovornika se sprehodita po številnih življenjskih preizkušnjah "razgledanega svetovljana", ki je ostal vezan na domače okolje in tradicijo, ter ugotavljata, da njegove zgodbe z veliko literarno močjo še danes ostajajo aktualne. Slišite pa lahko tudi pisateljev glas z odlomkom iz enega od intervjujev.Spletne dogodke objavljamo ob ponedeljkih zvečer na naši spletni strani vrazdelkuDogodki, ogledate pa si jih lahko kadarkoli od koderkoli.Nekaj izvodov knjigeLovim pomladni veterlahko še najdete v knjigarnah po Sloveniji, preberete pa jo lahko tudi v e-obliki naBiblosu.

Želimo vam prijetno zatopitev v neskončna prostranstva bralnega sveta.Vse dobro,vaša BeletrinaPrisluhnite pogovoru o Cirilu Kosmaču

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!