Novice

Nazaj na novice

Rok za oddajo vlog na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2020 podaljšan!Rok za oddajo vlog na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2020 podaljšan!

Razpis za nagrado Horus 2020 je podaljšan do 28. oktobra 2020, podelitev nagrad bo 3. decembra 2020.

Rok za oddajo vlog na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2020 podaljšan!

Razpis za nagrado Horus 2020 je podaljšan do 28. oktobra 2020, podelitev nagrad bo 3. decembra 2020.

(Maribor, 15. oktober 2020) Strokovno-organizacijski odbor nagrade Horus se je na današnji seji odločil, da podaljšuje rok za oddajo vlog na že dvanajsti razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost - Horus 2020.Do spremembe datumov je prišlo zaradi spremenjenih razmer na temo Covid-19, saj so se morale tako pravne, kot fizične osebe prilagoditi novim razmeram dela v skladu z navodili Vlade RS. Zato je organizator na predlog nekaterih ocenjevalcev in potencialnih kandidatov rok za oddajo prijav na razpis Horus 2020 podaljšal iz 15. na 28. oktober 2020.

Z razpisom želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti.Za nagrado HORUS 2020 se letos lahko potegujejo podjetja (mikro, majhna, srednje velika, velika in socialna) ter zavodi in druge organizacije. Letos so razpisalidve vrsti nagrad za pravne osebein sicerNagrado za strateško celovitost pravne osebe(za strateški pristop podjetij, zavodov k družbeni odgovornosti) terPriznanje za projekt(za sodelovanje gospodarstva, šolstva in mladih). Objavljena sta še dva razpisa za posebna priznanja, kjer prijavnine ni:Posebno priznanje posamezniku oz. organizaciji, ki deluje v kontekstu družbene odgovornostiinPosebno priznanje novinarju/ki. Podaljšanje roka oddaje vlogvelja za vse kategorije prijav.

Kandidati za nagrado Horus 2020 morajo po novem svoje vloge oddatinajkasneje do 28. oktobra 2020.Ocenjevanje bo potekalo v dveh krogih, za uvrstitev med finaliste morajo kandidati zbrati vsaj 51 % vseh možnih točk. Trinajstega oktobra 2020 bodo znani finalisti,podelitev nagrad Horus 2020 pa bo 3. decembra 2020.

Podporni partnerji:

Društvo za odnose z javnostmi (PRSS), Ameriška gospodarska zbornica, CNVOS – Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, Društvo za marketing Slovenije, Društvo novinarjev Slovenije, Slovensko združenje ZN za trajnostni razvoj, Združenje socialna ekonomija Slovenije - Slovenski forum socialnega podjetništva, Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Štajerska gospodarska zbornica, Združenje delodajalcev Slovenije, Združenje Manager in drugi. Projekt letos delno sofinancira Urad RS za mladino. Partner klipinga je Press Clipping d.o.o..

PR:

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!