Novice

Nazaj na novice

Premiera nove HBO serije "Naložbe" 10. novembra Prejeto

PREMIERA NOVE HBO SERIJE „NALOŽBE“ (ang. INDUSTRY)

Foto: HBO

PREMIERA NOVE HBO SERIJE

„NALOŽBE“

(ang. INDUSTRY)

NOVEMBRA NA HBO GO IN HBO

Nova HBO serija„Naložbe“(Industry) bo premierno predvajana10. novembraob21.00hnaHBOkanalu, na ta dan pa bo na voljo tudi vHBO GOponudbi.

Serija prinaša vznemirljiv pogled v svet mednarodnih financ, kakor ga vidijo mladi prihodnji poslovneži, ki bi si radi zagotovili varno in bogato prihodnost. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Meje med kolegialnostjo, prijateljstvom, ljubimkanjem in sovraštvom se kmalu zabrišejo, ko se častihlepneži potopijo v korporativno kulturo, ki jo enako zaznamujejo seks, mamila in ego kot tudi sklepanje poslov ter dividende. Člani skupine doživljajo vzpone in padce in odločiti se morajo, kaj v življenju je zares pomembno.

Myha’la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson in Nabhaan Rizwan, ki igrajo "Diplomirance", Conor MacNeill, Freya Mavor, Will Tudor in Ken Leung pa "Upravo". Avtorja in izvršna producenta serije sta Mickey Down and Konrad Kay, med izvršnimi producenti pa so tudi Jane Tranter, Lachlan MacKinnon, Ryan Rasmussen, David P. Davis in Ben Irving. Pod scenarij so podpisani Konrad Kay, Mickey Down, Sam H. Freeman in Kate Verghese, režijo pa so prevzeli Lena Dunham, Ed Lilly, Tinge Krishnan in Mary Nighy.

PR:

HBO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!