Novice

Nazaj na novice

Beletrina v živo: Anton P. Čehov

toplo vabljeni, da prisluhnete novi epizodi spletnih knjižnih dogodkov Beletrina v živo. O mojstru kratke proze in dramatike Antonu Pavloviču Čehovu se je književnica Sara Špelec pogovarjala s profesorjem ruske književnosti Miho Javornikom. Avtor spremne besede h knjigi Novele, ki je izšla v svežem prevodu Boruta Kraševca, poudarja, da ruskega pisatelja bolj kot koncepti zanimajo ljudje kot taki, zato ni klasičen pisec dvoboja med dobrim in zlim.

Drage bralke in dragi bralci,

toplo vabljeni, da prisluhnete novi epizodi spletnih knjižnih dogodkovBeletrina v živo.O mojstru kratke proze in dramatikeAntonu Pavloviču Čehovuse je književnicaSara Špelecpogovarjala s profesorjem ruske književnostiMiho Javornikom. Avtor spremne besede h knjigiNovele, ki je izšla v svežem prevoduBoruta Kraševca, poudarja, da ruskega pisatelja bolj kot koncepti zanimajo ljudje kot taki, zato ni klasičen pisec dvoboja med dobrim in zlim.Spletne dogodke objavljamo ob ponedeljkih zvečer na naši spletni strani vrazdelkuDogodki, ogledate pa si jih lahko kadarkoli od koderkoli.KnjigaNoveleje izšla v I. letnikuKlasične Beletrine. Do ponovnega odprtja knjigarn vas vabimo, da jo naročite v našispletni trgovini.

Želimo vam prijetno zatopitev v neskončna prostranstva bralnega sveta.Vse dobro,vaša BeletrinaPrisluhnite pogovoru o Antonu P. ČehovuPR:Beletrina, zavod za založniško dejavnostKersnikova 4Ljubljana1000Slovenia

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!