Novice

Nazaj na novice

Čudovita glasba z bogatim zvokom toplih nizkih tonov za sprostitev v slogu

Nagrajen Philipsov brezžični trojček zvočnikov TAS7505,TAS5505 in TAS3505

Čudovita glasba z bogatim zvokom toplih nizkih tonov za sprostitev v slogu

Nagrajen Philipsov brezžični trojček zvočnikov TAS7505,TAS5505 in TAS3505

Brezžični zvočniki so danes nepogrešljivi skorajda v vsakem domu. Philipsovi zvočniki TAS7505, TAS5505 in TAS305 pa so gotovo nekaj izjemnega in pravi izbor za glasbene navdušence z izbranim okusom za estetiko. S tkanino iz mešanice volne in izbočenimi gumbi, je zvočnik TAS s funkcijo Bluetooth, vedno eleganten. Funkcionalnost in eleganca je prepričala tudi strokovnjake, ki so seriji TAS namenili priznano nagrado za oblikovanje Red Dot. Predvaja vse, kar si zaželite, odlikuje pa ga bogat zvok s toplimi nizkimi toni. Pod tušem ne boste več peli sami. Spremljala vas bo glasba izbrane melodije. Zvočnik lahko namreč odnesete s seboj v kopalnico, ker je odporen na vlago, kar dokazuje s certifikatom za vodoodpornost IPX7. Funkcija polnjenja omogoča polnjenje priključenih naprav, na primer mobilnega telefona. In ko zazvoni telefon? Ni težave! Na klic odgovorite kar preko zvočnika tudi v primeru, če je telefon oddaljen 20 metrov.

Harmonija oblike in funkcionalnosti

Brezžični zvočniki TAS s funkcijo povezave Bluetooth zagotavljajo, da je predvajanje ves čas nemoteno in vrhunsko, ne glede na to, ali ste na balkonu, na vrtu ali v drugi sobi. Izbočeni gumbi omogočajo enostavno upravljanje predvajanja in povezavo preko funkcije Bluetooth. Odprtina na zvočniku omogoča, da ga s pomočjo pritrjenega paščka lažje prenašate tja, kjer si zaželite avdio užitkov.

10 ali 20 urna avtonomija predvajanja

Tudi, če nesete zvočnik s seboj v službo, ste lahko brez skrbi glede predvajanja in povezav na vaše priljubljene podkaste. Z enim samim polnjenjem preko priloženega USB-C kabla, ki traja 3 ure in pol, TAS5505 zagotavlja 12 ur predvajanja, le 2,5 ur polnjenja pri modelu TAS3505 zadošča za do 10 ur predvajanja, medtem, ko si pri modelu TAS7505 za samo uro polnjenja več, zagotovite brezhibno predvajanje za kar 20 ur. Pasivne membrane pri predvajanju omogočajo močne nizke tone, zvok pa ostane nepopačen tudi pri visoki glasnosti, vse do oddaljenosti povezave 20 metrov!

Zvočno prepustna tkanina Kvadrat

Vrhunski Philipsov brezžični zvočnik je prekrit z zvočno prepustno tkanino najvišjega kakovostnega razreda proizvajalca Kvadrat. Čudoviti material z mešanico volne je akustično prepusten, kar omogoča, da se zvok pravilno in idealno reproducira v prostor. Posebna tkanina pa ob tem zvočniku daje prestižen in eleganten videz.

Predvajajte glasno. Združite za stereo učinek.

Pasivna membrana zvočnika zagotavlja močne nizke tone. Zvok, iz 3,15" (8 cm) zvočne enote polnega frekvenčnega obsega pri zvočniku TAS7505 in TAS5505, ostane nepopačen tudi pri visoki glasnosti. Če želite, da vaša glasba zveni bolj prostorsko, zvočnik preprosto povežite z dodatnim enakim zvočnikom in reprodukcija zvoka bo mogoča v stereo načinu.

Funkcija polnilne baterije

Na zvočniku TAS7505 so priročna vrata USB-A za polnjenje pametne naprave. Združevanje prek Bluetootha je enostavno in zvočnik si zapomni zadnjo napravo, s katero je bil združen.

Specifikacije TAS3505

Zvok: izhodna moč (RMS): 5 W glasbeni sistem: Mono

Napajanje: vrsta baterije: litijeva (vgrajena); zmogljivost baterije: 3,7 V, 1000 mAh

Povezljivost: različica Bluetootha: 5.0. Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP mikrofon vgrajen

Dimenzije: (Š x G x V): 120 x 56 x 56 mm

Specifikacije TAS5505

Zvok: izhodna moč (RMS): 20 W glasbeni sistem: Mono

Napajanje: vrsta baterije: litijeva (vgrajena); zmogljivost baterije: 3,7 V, 4800 mAh

Povezljivost: različica Bluetootha: 5.0. Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Dimenzije: (Š x G x V): 190 x 70 x 70 mm

Specifikacije TAS7505

Zvok: izhodna moč (RMS): 30 W glasbeni sistem: Mono

Napajanje: vrsta baterije: litijeva (vgrajena); zmogljivost baterije: 3,7 V, 7000 mAh 3

Povezljivost: različica Bluetootha: 5.0. Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP

Dimenzije: (Š x G x V): 230 x 85 x 85 mm

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!