Novice

Nazaj na novice

PRIJAVITE se na FOCUS Konferenco!

Letošnjo 6. FOCUS konferenco organizirata Inštitut Apriori za integrirane inkluzivne komunikacije jugovzhodne Evrope in Fundacija Konrad Adenauer.

Vabimo vas k PRIJAVI in sodelovanju na FOCUS konferenci

o inovacijah in komunikaciji v javni upravi in javnih podjetjih

ki bo potekala 25. in 26.11.2020 od 9.30 do 13.00 ure BREZPLAČNO

Letošnjo 6. FOCUS konferenco organizirata Inštitut Apriori za integrirane inkluzivne komunikacije jugovzhodne Evrope in Fundacija Konrad Adenauer. Kotizacije za letošnjo spletno udeležbo ni, zagotovljeni pa so tudi prevodi tistih, ki bodo govorili v angleškem jeziku.

V kolikor ste zainteresirani se lahko prijavite na spletni strani konference www.focus-conference.eu. Ko se boste registrirali, boste od tehničnega koordinatorja v 24 urah pred začetkom konference prejeli povezavo za sodelovanje.

Poleg številnih govornikov iz regije bi izpostavili naslednje: Tina Zournatzi, direktorica strateškega komuniciranja pri Evropski komisiji; Erik den Hoedt, direktor Javne službe za komuniciranje in informiranje nizozemske vlade; Vincenzo Le Voci, generalni sekretar Beneškega kluba in Holger Haibach, direktor Urada Fundacije Konrad Adenauer za Hrvaško in Slovenijo.

Če želite o FOCUS konferenci izvedeti več, nam lahko sledite tudi na uradni Facebook strani. Verjamemo, da boste kljub svojim obveznostim našli čas in prisluhnili ključnim sporočilom o smernicah in primerih iz prakse, ki vas lahko navdihnejo in informirajo v katero smer gre komunikacija med javno upravo ter javnimi podjetji danes.

Za brezplačno spletno udeležbo so poskrbeli: Konrad-Adenauerjeva fundacija, Press Clipping, družba za spremljanje in analizo sporočil medijev ter Apriori World Agency.

Veselimo se sodelovanja.

DOBRODOŠLI!

Danijel Koletić, Predsednik organizacijskega odbora FOCUS konference

P R O G R A M

PR:

Apriori

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!