Novice

Nazaj na novice

Premiera nove HBO Europe serije "Črni denar" 22. novembra

Nova HBO Europe serija iz Rumunije, „Črni denar“ (Tuff Money), bo premierno predvajana 22. novembra ob 21.00h na HBO 3 kanalu, ta dan pa bo na vooljo tudi preko storitve HBO GO.

PREMIERA NOVE HBO EUROPE SERIJE

„ČRNI DENAR“

(ang. TUFF MONEY)

22. NOVEMBRA NA HBO GO in HBO 3

Nova HBO Europe serija iz Rumunije,„Črni denar“(Tuff Money), bo premierno predvajana22. novembraob21.00hnaHBO 3kanalu, ta dan pa bo na vooljo tudi preko storitveHBO GO.

Doru in Ionel, serviserja cestnih semaforjev, se šalita o tem, da bi lahko s preusmeritvijo prometa oropala oklepno vozilo, potem pa morata storiti natanko to. Vse ustanove, ki jih prosita za pomoč, komaj čakajo, da se zgodi rop. Naša junaka morata oprati svoje dobro ime in pri tem poskrbeti še za lastno preživetje.

Scenarist in režiser serije Daniel Sandu je o seriji povedal: „V seriji „Črni denar“ smo raziskovali efekt ene neugodne resnice – da skoraj nihče ni nedolžen. Ko se nam zgodi nekaj slabega, smo velikokrat žrtve in storilci istočasno. To neprijetno in grenko resnico, ki je idealna za serijo, sem zapakiral v sloj komedije in sladkor v prahu, kot grenko tableto, ki ima na začetku sladek okus. Gledalec je povabljen, da skupaj z glavnima likoma sodeluje v avanturi in se sooči s posledicami šale, ki je postala veliko bolj resna kot je kdorkoli pričakoval.“

V glavni vlogi sta prijatelja Doru in Ionel, ki sta ju upodobila Alexandru Papadopol in Cristian Bota, v seriji pa so zaigrali tudi Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu, Maruca Băiașu, Mălina Manovici, Iulia Dinu in Voica Oltean.

Izvršna producenta za HBO Europe sta Johnathan Young in Antony Root, producentki za HBO Europe pa sta Silvia Popescu and Ioanina Pavel. Tudor Reu je producent za Mobra Films.

NAPOVEDNIK:https://youtu.be/U5xCrZE9xXM

PR HBO Adria SRB d.o.o.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!