Novice

Nazaj na novice

Samsung Galaxy A42 5G – najdostopnejši Samsung 5G pametni telefon na voljo v Sloveniji

Nov pametni telefon vključuje štiri večnamenske kamere, zmogljivo baterijo in izjemen brezkončni-U zaslon

Samsung Galaxy A42 5G – najdostopnejši Samsung 5G pametni telefon na voljo v Sloveniji

Nov pametni telefon vključuje štiri večnamenske kamere, zmogljivo baterijo in izjemen brezkončni-U zaslon

Ljubljana, Slovenija – 23. november 2020 – Najnovejši predstavnik A serije - Galaxy A42 5G pametni telefon – je na voljo v Sloveniji. Nov pametni telefon je opremljen z najnovejšimi inovacijami, vključno s 5G povezljivostjo, nudi pa tudi štiri večnamenske kamere, brezkončni-U zaslon in zmogljivo baterijo.

“Veseli me, da lahko uporabnikom nudimo pametni telefon s 5G povezljivostjo po dostopni ceni. Galaxy A42 5G, ki nudi vrhunske funkcije in inovacije v kombinaciji z izjemno hitro 5G povezljivostjo, je odraz zaveze družbe Samsung, da bomo čim več uporabnikom omogočili dostop do hitrosti prenosa naslednje generacije,” je z zadovoljstvom povzel Bernard Purkart, vodja oddelka za mobilno telefonijo pri Samsung Slovenija.

5G zabava

Galaxy A42 5G zagotavlja izjemno hitro pretakanje in nalaganje vsebin s pomočjo 5G povezljivosti. Ne glede na to, ali igrate mobilne igre na poti ali gledate vsebine v živo v 4K ločljivosti, izjemno hitra povezljivost bo zagotovila, da pri tem ne bo prišlo do zamud.

Vrhunski 16,76-centimetrski HD Super AMOLED brezkončni-U zaslon prikaže vaše najljubše filme v kinematografski jasnosti, hitro polnjenje 5000 mAh baterije pa vam omogoča, da boste lahko v vsebinah uživali še dlje, brez vmesnih polnjenj.

Galaxy A42 5G ima na zadnji strani večplastni vzorec, ki videzu doda sodoben pridih. Ergonomska oblika in zaobljeni robovi omogočajo udobno držanje ter upravljanje z eno roko. Galaxy A42 5G je na voljo v dveh privlačnih barvah - sivi in črni.

Zajemite in delite v trenutku

Galaxy A42 5G nudi štiri zmogljive večnamenske kamere, ki olajšajo zajemanje vaših najljubših trenutkov. Glavna kamera z ločljivostjo 48 milijonov svetlobnih pik in ultra široka kamera z 8 milijoni svetlobnih pik lahko posnameta čudovite posnetke pokrajine, medtem ko makro kamera in globinska kamera, vsaka s 5 milijoni svetlobnih pik, zajameta natančne podrobnosti predmetov od blizu in ustvarita učinek zameglitve ozadja okoli objekta. Sprednja kamera z 20 milijoni svetlobnih pik pa zagotavlja, da bodo vaši videoklici popolnoma jasni.

Galaxy A42 5G nudi 128 GB notranjega in 4 GB bralno-pisalnega pomnilnika ter podpira razširitev z Micro SD kartico do 1 TB - tako vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za shranjevanje.

Dostopnost

Samsung Galaxy A42 5G je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 399 evrov.

Za več informacij obiščite www.samsung.com.

###

O družbi SamsungElectronicsCo.,Ltd.

SamsungElectronicsCo. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče nahttp://news.samsung.com.

PR:

Grayling d.o.o.

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!