Novice

Nazaj na novice

PREMIERA NOVE SERIJE „STEVARDESA“ (ang. THE FLIGHT ATTENDANT) 26. NOVEMBRA NA HBO GO

Nova serija „Stevardesa“ (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco v glavni vlogi, bo premierno na voljo 26. novembra na HBO GO, ko bodo v ponudbi prve tri epizode. Serija bo od 14. decembra ob 20.00h predvajana tudi na HBO kanalu.

Nova serija„Stevardesa“(The Flight Attendant), s Kaley Cuoco v glavni vlogi, bo premierno na voljo26. novembranaHBO GO, ko bodo v ponudbi prve tri epizode. Serija bo od14. decembra ob 20.00hpredvajana tudi na HBO kanalu.

Temačni serijski komični triler je zasnovan po uspešnem istoimenskem romanu ameriškega avtorja Chrisa Bohjalie in govori o tem, kako se lahko vse življenje spremeni v eni sami noči. Stevardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se zbudi v hotelski sobi s hudim mačkom po pivskem večeru, poleg nje pa leži truplo. Niti sanja se ji ne, kaj se je zgodilo. Boji se poklicati policijo in tako se obnaša, kot da se ni nič zgodilo. Kolegicam stevardesam in pilotom se pridruži na poti na letališče. V New Yorku k njej pristopita agenta FBI in jo zaslišujeta o njenem zadnjem postanku v Dubaju. Ker se še vedno ne spominja dogodkov tiste noči, se začenja spraševati, ali je dejansko morda ona sama morilka.

Poleg Kaley Cuoco, v seriji igrajo tudi Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews in Nolan Gerard Funk.

Producenti serije soWarner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & YesinNorman Productions.Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender in Sarah Schechter so izvršni producenti. Susanna Fogel je režiserka in izvršna producentka prvih dveh epizod.

Stevardesa: Nova serija | HBO GO

PR:

HBO ADRIA

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!