Novice

Nazaj na novice

PREMIERA NOVE HBO EUROPE SERIJE „30 KOVANCEV“

Nova HBO Europe serija iz Španije, „30 kovancev“ (30 Coins), bo premierno predvajana 29. novembra ob 22.00h na HBO 3 kanalu, ta dan pa bo na voljo tudi v HBO GO ponudbi.

Nova HBO Europe serija iz Španije,„30 kovancev“(30 Coins), bo premierno predvajana29. novembraob22.00hnaHBO 3kanalu, ta dan pa bo na voljo tudi vHBO GOponudbi.

Znani režiserÁlex de la Iglesia nas v tej osemdelni seriji odpelje v svet,kjer nič ni tako, kot je videti in kjer ne gre zaupati nikomur. Oče Vergara (Eduard Fernández) je izurjeni izganjalec zlih duhov, boksar in nekdanji obsojenec, ki ga Cerkev izobči in kot župnika pošlje služit v odmaknjeno špansko mestece. Rad bi pozabil in bil pozabljen, vendar ga bodo sovražniki kmalu našli. Dogajati se bodo začele čudne reči. Častihlepni krajevni župan Paco (Miguel Ángel Silvestre) združi moči z veterinarko Eleno (Megan Montaner), da bi skupaj razkrila skrivnosti iz Vergarove preteklosti. Vsi trije se znajdejo sredi globalne zarote za nadzor 30 srebrnikov, ki jih je Juda Iškariot dobil za izdajo Jezusa Kristusa. Kovanci so prekleti in vsebujejo nadnaravne moči.

Svetovna premiera serije, se je zgodila v okviru posebne projekcije na 77. Mednarodnem filmskem festivalu v Benetkah. Poleg režije jeÁlex de la Iglesia napisal tudi scenarij, skupaj z Jorgejem Guerricaechevarrío. Izvršni producenti za HBO Europe soSteve Matthews, Miguel Salvat in Antony Root.Álex de la Iglesiain Carolina Bang sta izvršna producenta zaPokeepsie Films.Pokeepsie Filmsje prevzel produkcijo, v kateri je sodeloval tudi HBO Latin America.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!