Novice

Nazaj na novice

S pralnim strojem Samsung WW8500 AddWash nič več spregledanih in neopranih oblačil

Berlin, Ljubljana, 4. september 2015 – Vsem se je že kdaj zgodilo, da smo zagnali pralni stroj in takoj zatem ugotovili, da smo pozabili dodati nekaj, kar bi oblekli takoj naslednji dan… ali pa smo ravno dali prati tedensko perilo, ko smo našli še umazano nogavico ali brisačo, skrito nekje v kopalnici. Rešitev ponuja Samsung z novim pralnim strojem WW8500 AddWash, ki prihaja z novimi načini pranja, ki omogočajo dodajanje pozabljenega perila kar sredi pralnega cikla.

S pralnim strojem Samsung WW8500 AddWash

nič več spregledanih in neopranih oblačil

Časi, ko smo se jezili zaradi oblačila, ki smo ga pozabili vreči v stroj, so za nami, saj novi pralni stroj Samsung WW8500 AddWash omogoča dodajanje perila med samim pralnim ciklom

Berlin, Ljubljana, 4. september 2015 – Vsem se je že kdaj zgodilo, da smo zagnali pralni stroj in takoj zatem ugotovili, da smo pozabili dodati nekaj, kar bi oblekli takoj naslednji dan… ali pa smo ravno dali prati tedensko perilo, ko smo našli še umazano nogavico ali brisačo, skrito nekje v kopalnici. Rešitev ponuja Samsung z novim pralnim strojem WW8500 AddWash, ki prihaja z novimi načini pranja, ki omogočajo dodajanje pozabljenega perila kar sredi pralnega cikla.

Družba Samsung je na podlagi raziskave ugotovila, da si kar 90 odstotkov potrošnikov v Evropi želi, da bi po začetku pralnega cikla v pralni stroj lahko dodali še kakšen kos perila, kar pa pri strojih s polnjenjem spredaj, ki so v Evropi zelo priljubljeni, ni tako enostavno. Vrata se namreč odprejo le tedaj, ko je nivo vode v bobnu dovolj nizek, a večina uporabnikov ne ve, kako bi se tega lotili. Skrbi jih, da bi zaradi odprtih vrat začela odtekati voda ali da se bo pralni stroj celo pokvaril.

Samsung je zoprno težavo rešil na edinstven in enostaven način: z inovativnim pralnim strojem Samsung WW8500 AddWash, ki ima na zgornjem delu dodatna vrata, ki dopuščajo dodajanje spregledanega kosa perila. Kadarkoli med pralnim ciklom lahko tudi dodamo več praška ali mehčalca.

Čisto preprosto dodajanje perila med pralnim ciklom

BK Yoon, predsednik in izvršni direktor družbe Samsung, je o novem pralnem stroju povedal: “S pomočjo novega pralnega stroja s funkcijo AddWash za naknadno dodajanje perila bo pranje perila postalo še bolj brezskrbno opravilo. Nov pralni stroj ima številne funkcije in dodatke, ki prihranijo čas in živce, zato je priročna rešitev za zaposlene družine.”

Na novem stroju je dovolj že pritisk na gumb za premor in že se odprejo dodatna vrata, ki so dovolj velika, da v boben vržemo še pulover in celo kavbojke. V začetku izplakovanja lahko dodamo tudi občutljivo perilo ali še malo mehčalca.

Elegantna vrata AddWash so opremljena tudi z osnovnimi varnostnimi mehanizmi, kot je na primer varnostno zaklepanje, ki majhnim otrokom prepreči, da bi ponesreči odprli vrata AddWash.

Pameten pralni stroj

Pralni stroj WW8500 AddWash odlikuje tudi povezljivost: vrata AddWash imajo celo vrsto pametnih funkcij, ki delujejo na pametnih telefonih s sistemom Android ali iOS in omogočajo spremljanje procesa pranja. Povezan pralni stroj lahko pred začetkom novega pralnega cikla uporabnika prek pametnega telefona tudi spomni, če želi na koncu cikla dodati še občutljivo perilo ali perilo za ročno pranje.

Vse temelji na inovativni tehnologiji Samsung

Nov pralni stroj WW8500 AddWash vključuje več inovativnih tehnologij, ki omogočajo izreden prihranek časa in rezultat pranja: s funkcijo SuperSpeed je običajno perilo moč oprati v manj kot eni uri, na voljo pa je tudi SpeedSpray za hitro izpiranje praška s curki vode.

Orodje ecobubble™ vnaprej zmeša prašek z zrakom in vodo, nato pa celoten boben napolni z mehurčki, ki v blago prodrejo kar 40-krat hitreje kot običajna mešanica vode in praška. ecobubble™ je do blaga nežnejši, rezultati pranja pa so odlični celo v hladni vodi. Povrh vsega je tudi energetsko varčen, saj ima motor, ki poganja Samsung WW8500 AddWash, digitalni pretvornik, ki omogoča vrhunski prihranek energije, minimalen hrup in daljše delovanje.

Samsung WW8500 AddWash uporabniku omogoča več fleksibilnosti in učinkovitosti pri pranju perila in nov uspeh družbe Samsung, ki v sodobni dom prinaša nove inovacije in tako izboljšuje in lajša naša življenja.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!