Novice

Nazaj na novice

Število vseh hospitaliziranih covid bolnikov ostaja približno enako

Število vseh hospitaliziranih covid bolnikov ostaja približno enako in zdaj znaša skupno 201 – od tega je na intenzivnem zdravljenju prišlo do povečanja števila pacientov, ki je zdaj pri 47. Skupno število vseh umrlih se je žal ponovno zvišalo in zdaj znaša 128, skupno število vseh do sedaj odpuščenih covid bolnikov pa je doseglo že številko 473

Število vseh hospitaliziranih covid bolnikov ostaja približno enako in zdaj znaša skupno 201 – od tega je na intenzivnem zdravljenju prišlo do povečanja števila pacientov, ki je zdaj pri 47. Skupno število vseh umrlih se je žal ponovno zvišalo in zdaj znaša 128, skupno število vseh do sedaj odpuščenih covid bolnikov pa je doseglo že številko 473.

"Covid odsotnost"zaposlenih UKC Maribor na dan 25. 11. 2020 (karantena, morebitni stik, okužbe, varstvo otrok ipd.): 235, od tega 32 zdravnikov in 114 delavcev zdravstvene nege. Med 235 odsotnimi gre za 107 primerov varstva otrok (šola na daljavo).Nova lokacijaTravmatoloških kontrolnih ambulant:S ponedeljkom, 30. 11. 2020 se bodo Travmatološke kontrolne ambulante preselile na novo lokacijo. Ambulante se bodo nahajale v stavbi Urgentnega centra (stavba 1), vhod za paciente pa bo neposredno nasprotiORL ambulant (stavba 7, vhod 7A), označeno z rdečim krogom in puščico na sliki v prilogi (Zemljevid UKC Maribor.jpg).

PR UKC Maribor

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!