Novice

Nazaj na novice

Po nova poslovna poznanstva na konferenco NetPRO

1. 10. 2015 prihaja v Ljubljano mednarodna networking konferenca NetPRO

1. 10. 2015 prihaja v Ljubljano mednarodna networking konferenca NetPRO

Po nova poslovna poznanstva na konferenco NetPRO

Ljubljana, 8. september 2015 – V Ljubljani bo 1. 10. 2015 prvič potekala mednarodna networking konferenca NetPRO (www.netpro-konferenca.si). Poslovnežem, podjetnikom in obrtnikom bo ponudila priložnost, da osvojijo veščine mreženja ter sklenejo nova poslovna poznanstva in sodelovanja. Program konference bo gostil tudi mednarodno priznana strokovnjaka za mreženje Petra Baranyija in Marka Turrella.

Učinkovito mreženje je ključ do sklepanja uspešnih poslovnih sodelovanj in zagotavljanja dolgoročne dobičkonosnosti podjetja. Katera znanja in veščine so zanj potrebne, bodo razkrili priznani menedžerji in strokovnjaki za mreženje na mednarodni networking konferenci NetPRO 1. oktobra 2015 od 13. ure v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Organizatorja konference, poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, bosta udeležencem konference ponudila tudi priložnost, da osvojeno znanje preizkusijo na mreženjskih vozliščih ter sklenejo nove lokalne in mednarodne poslovne sinergije.

Konferenca NetPRO bo uvodoma gostila štiri priznane slovenske menedžerje. Medeja Lončar, direktorica družbe Siemens, Matej Potokar, področni direktor oddelka za storitve in pomoč uporabnikom za Zahodno Evropo pri Microsoftu, Emil Marinšek, direktor proizvajalca vodnih postelj Maremico, in Enzo Smrekar, višji izvršni direktor strateškega poslovnega področja Atlantic Grupe in član uprave Droge Kolinske, bodo z udeleženci konference delili lastne izkušnje in nasvete za uspešno mreženje ter poslovno povezovanje v Sloveniji in tujini.

Po izkušnjah in nasvetih slovenskih poslovnežev bosta na oder stopila težko pričakovana strokovnjaka za mreženje Peter Baranyi in Mark Turrell. Peter Baranyi, vodja Laboratorija za raziskave 3DICC na Inštitutu za računalništvo in nadzor na Madžarski akademiji znanosti, bo razkril, kako sodobne tehnologije spodbujajo učinkovito mreženje in predstavil trende v globalnem poslovnem mreženju. Mark Turrell, ustanovitelj ter direktor strateške in marketinške agencije Orcasci ter soustanovitelj podjetja Imaginatik, bo udeležencem predstavil nove globalne priložnosti za mreženje in nasvete za aktivno vključevanje v mednarodne poslovne skupnosti.

Tuje primere učinkovitega mreženja, ki jih bosta predstavila Baranyi in Turrell, bodo udeleženci preizkusili tudi v praksi. Organizirano mreženje jim bo ponudilo priložnost, da pridobijo nove poslovne kontakte in vzpostavijo strateške poslovne povezave za dolgoročno rast svojega posla. Vsem udeležencem bo v drugem delu konference NetPRO na voljo tudi brezplačno pravno svetovanje.

Organizatorja konference, poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, bosta zaokrožila razgibano popoldansko mreženje z večerno gala prireditvijo in podelitvijo nagrad NETPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju.

Prijava na konferenco je mogoča na spletni strani konference NetPRO na www.netpro-konferenca.si.

###

Peter Baranyi, PhD, DSc, je predsednik Multidisciplinarne tretjestopenjske doktorske šole na Széchenyi István University, soustanovitelj MISTEMS inovacije in storitve d.o.o., vodja Laboratorija za raziskave (3DICC) pri MTA SZTAKI (Inštitut za računalništvo in nadzor, Madžarska akademija znanosti) ter profesor na univerzi v Budimpešti za tehnologijo in ekonomijo. Je začetnik TP modela preoblikovanja in kognitivne informacijsko-komunikacijske discipline ter njene letne konference IEEE. Baranyi je bil raziskovalec v Hongkongu, Franciji, New South Walesu, Tokiu in Nemčiji ter v svoji dozdajšnji karieri že večkrat visoko nagrajen.

Mark Turrell je ustanovitelj in CEO Orcasci, strateške in marketinške agencije, specializirane za oblikovanje programov, ki "širijo" izdelke, storitve, ideje in vedenje. Njegova strast je pomoč ljudem, da spremenijo svet na bolje, zavzema pa se za iskanje načinov za hitrejše širjenje in rast dobrega. Z Orcasci je delal pri projektih najrazličnejših volitev, prenehanja kajenja in filmskega marketinga. Turrell je tudi soustanovitelj podjetja Imaginatik, ki je pionir na področju uporabe kolektivne inteligence in "crowdsourcing" tehnik za družbe, s posebnim poudarkom na inovacijah. V svojih šestnajstih letih pri Imaginatiku je Turrell sodeloval z več sto podjetji po vsem svetu. Njegove stranke vključujejo podjetja Merck, Pfizer, Chevron, Dow Chemical, Nokia, IBM, Whirlpool, Weyerhaeuser in Xerox. Leta 2008 ga je Svetovni gospodarski forum nominiral za tehnološkega pionirja, leta 2010 pa za Young Global Leaderja. S svojim delom pri Imaginatiku je bil prav tako včlanjen v Clinton Global Initiative.

###

Poslovni asistent bizi.si uporabniku ponuja ključne finančne, poslovne, kontaktne informacije podatke o narokih in insolventnostnih postopkih, najnovejše poslovne novice ter informacije o poslovnih dogodkih in prostih delovnih mestih.

Poslovni asistent bizi.si je najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji, na kateri mesečno ključne finančne, poslovne in kontaktne podatke išče kar 241.698 različnih uporabnikov.

###

Business Intelligence Center je poslovni center, ki združuje poslovni klub Business Intelligence Club, izobraževalno sekcijo Business Intelligence Congress in mednarodno sekcijo IAMPRO (International Association of MBA Professionals).

Po eni strani deluje kot poslovni klub z izpostavami po ključnih slovenskih regijah in znotraj različnih sekcij, po drugi strani pa kot iskalec sinergij in povezovanja znotraj ter drugih interesnih sfer, s poudarkom na izobraževanju in mreženju.

###

Dodatne informacije za medije: info@bizi.si, TSmedia, d. o. o., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!