Novice

Nazaj na novice

Po božična darila v praznični Europark

Vsi že nestrpno odštevamo zadnje dni do božiča. Medtem ko odrasli izbiramo praznične pogrinjke in se odločamo o božičnem jedilniku, najmlajši že komaj čakajo, da pod božičnim drevescem najdejo lično okrašena darilca.

Vsi že nestrpno odštevamo zadnje dni do božiča. Medtem ko odrasli izbiramo praznične pogrinjke in se odločamo o božičnem jedilniku, najmlajši že komaj čakajo, da pod božičnim drevescem najdejo lično okrašena darilca. Po navdih za zadnje božične nakupe se lahko odpravite v Europark Maribor, kjer so v teh dneh svoja vrata odprle še dodatne prodajalne. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije boste zagotovo našli vse za popolno praznično obdarovanje.

Najlepša darila za tehnične zanesenjake

V letošnjem posebnem letu smo veliko časa preživeli doma in z zunanjim svetom pogosto komunicirali le s pomočjo sodobnih tehnologij. Tako pri delu od doma kot pri šolanju na daljavo smo se soočali s številnimi tehničnimi in logističnimi izzivi. Sodobne tehnologije so postale nepogrešljivi del našega vsakdana, zato lahko z novo tehnološko napravo razveselite marsikaterega člana družine. Od pametne ure, do zmogljivejšega telefona ali tabličnega računalnika – v Europarkovih prodajalnah Big Bang, A1, Tele-Mobitel, Telekom in Telemach boste lahko izbirali med široko paleto najsodobnejših tehnoloških naprav in izdelkov. Najmlajši člani družine pa bodo gotovo navdušeni tudi nad novo računalniško igrico ali trendovsko plišasto igračo iz prodajalne Game Center.

Dragocen spomin za vse življenje

V mariborskem nakupovalnem središču pa vas čaka tudi bogata izbira klasičnih daril, s katerimi nikoli ne moremo zgrešiti. Trendovska ura ali kos dragocenega nakita je nepozabno darilo in spomin za vse življenje. Pester nabor modnih ur in čudovitega nakita najdete v Zlatarni Celje, kjer vam bodo na pomoč pri izbiri priskočili izkušeni strokovnjaki. V prodajalnah Sten Time in Sten Time Exclusive pa lahko izbirate med najbolj priznanimi svetovnimi blagovnimi znamkami ur za vse generacije in prav posebnim nakitom.

Za piko na i lahko k darilu dodate božanske, ročno izdelane pralineje iz čokoladnega ateljeja Dobnik, ki bodo očarali vsakogar. Privoščite sebi in svojim najdražjim nepozabne praznike!

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Dodatne informacije:

PR IPPR

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!