Novice

Nazaj na novice

Jeep®, znamka s poreklom, odlikovana z dvema zmagama na podelitvi nagrad  "4x4 Of The Year" 2021  

V letu, ko znamka Jeep® praznuje svojo 80. obletnico, je britanska revija, specializirana za vozila 4x4, odlikovala modela Wrangler in Renegade na podelitvi nagrad, ki jih sponzorira BFGoodrich.

Jeep®, znamka s poreklom, odlikovana z dvema zmagama na podelitvi nagrad

"4x4 Of The Year" 2021

Jeep®Wrangler je prejel posebno nagrado "Off-Road Award".Jeep® Renegade je po predstavitvi hibridne različice 4xe osvojil naziv najboljšega malega športnega terenca "Best Small SUV".

V letu, ko znamka Jeep®praznuje svojo 80. obletnico, je britanska revija, specializirana za vozila 4x4, odlikovala modela Wrangler in Renegade na podelitvi nagrad, ki jih sponzorira BFGoodrich.

Jeep Wrangler je znova prejel nagrado v posebni kategoriji, ki se osredotoča izključno na terenske zmogljivosti vozil. Člani strokovne žirije so nagradili Wrangler zaradi njegove pristnosti, pa tudi zaradi zmožnosti vožnje tako po razgibanih afriških tleh kot čez udarne cestne jame v mestih.

Jeep Renegade je osvojil naziv najboljšega med malimi športnimi terenci; člani žirije so priključni hibrid 4xe prepoznali kot novost, ki močno izstopa med tekmeci v tej kategoriji.

Strokovna žirija revije 4x4 ̶ ene najbolj priznanih specializiranih publikacij na svetu ̶ vsako leto preizkusi veliko število vozil s štirikolesnim pogonom različnih proizvajalcev. Poleg ocenjevanja njihovih cestnih zmogljivosti, jih člani žirije preizkusijo tudi na zahtevnem off-road terenu, preden razglasijo zmagovalce v razredu malih, srednjih in velikih športnih terencev ("Small SUV", "Medium SUV" in "Large SUV"), zmogljivih terenskih vozil "Performance SUV" ter najboljšega z nazivom "Best Off-Roader". Posebne nagrade podeljujejo tudi zmagovalcem v kategorijah "Best Value", "Off-Road Award" in "4x4 Manufacturer of the Year".

PR:

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana

Skupina Emil Frey

Dunajska cesta 122, SI - 1000 Ljubljana

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!