Novice

Nazaj na novice

Stroškovno učinkovita serija tiskalnikov Samsung ProXpress M4030/4080 za majhna in srednje velika podjetja

Nova serija tiskalnikov z visoko hitrostjo tiskanja in stroškovno učinkovitostjo za majhna in srednje velika podjetja z veliko gradiva in strogimi varnostnimi zahtevami

Stroškovno učinkovita serija tiskalnikov Samsung ProXpress M4030/4080 za majhna in srednje velika podjetja

Nova serija tiskalnikov z visoko hitrostjo tiskanja in stroškovno učinkovitostjo za majhna in srednje velika podjetja z veliko gradiva in strogimi varnostnimi zahtevami

Seul, Ljubljana, 16. september 2015 – Družba Samsung Electronics predstavlja nova tiskalnika: črno-bel tiskalnik M4030ND in črno-bel večnamenski tiskalnik M4080FX, ki omogočata večjo produktivnost, višjo stopnjo varnosti in varčnost in sta zato prava rešitev za zahteve majhnih in srednje velikih podjetij. Nova serija prinaša največjo hitrost tiskanja v svojem razredu, enostavnejše upravljanje ter varnost na ravni velikih podjetij, zato je še posebej primerna za podjetja z veliko zaupnega gradiva.

Nova serija ProXpress M4030/4080 tiska zelo hitro - kar 40 strani na minuto. Kapaciteto tiskalnika 4030ND je mogoče razširiti na 2850 strani, kapaciteto večnamenskega tiskalnika 4080FX pa na 2300 strani, zato sta primerna predvsem za pisarne, ki tiskajo veliko gradiva. Večnamenski tiskalnik M4080FX se ponaša tudi z izredno hitrostjo skeniranja, saj skenira kar trikrat hitreje kot katerikoli ostali modeli na tržišču, zato je še posebej primeren za podjetja, ki veliko skenirajo, kot so npr. odvetniške pisarne in oblikovalski studii. Omogoča tudi prilagojene rešitve za razširjene funkcije, kot sta na primer nadzor upravljanja in distribucija gradiva.

Serijo M4030/4080 odlikujeta hitrost in zanesljivost, zato je namenjena prav pisarnam, kjer veliko tiskajo in v prvi vrsti zahtevajo zanesljiv pisarniški tiskalnik oz. večnamensko napravo. Serija M4030/4080 zagotovo dobro prenaša veliko gradiva in dolgotrajno tiskanje, saj lahko mesečno natisne do kar 120.000 strani.

Ključne značilnosti serije ProXpress M4030/4080 so:

- Storilnost, podprta z zmogljivostjo: nove tiskalnike poganja 1 GHz dvojedrni procesor, ki lahko natisne do 40 strani na minuto. M4080FX omogoča tudi dvojno skeniranje dokumentov in s tem skeniranje do 60 dvostranskih podob na minuto.

- Varnost na ravni velikih podjetij: novi tiskalniki imajo že vgrajene varovalne funkcije avtentikacije, kar omogoča večjo tajnost dokumentov in zmanjšanje odpadkov zaradi tiskanja. Za avtentikacijo tiskanja ima uporabnik na voljo več možnosti: vnese lahko PIN kodo ali identifikacijsko številko in šifro, lahko pa tudi preprosto podrsa z identifikacijsko kartico ali uporabi mobilno napravo z vgrajeno tehnologijo NFC.

- Rešitve za prilagajanje po meri in upravljanje: model M4080FX ima odprto platformo družbe Samsung, ki omogoča integracijo partnerske in neodvisne programske opreme ne da bi bil za to potreben strežnik. Tako je mogoče različno programsko opremo kar neposredno naložiti na tiskalnik in tako še razširiti in omogočiti vsestransko funkcionalnost naprave z možnostjo upravljanja naprave prek več strežnikov in strani.

“Tržišče za večnamenske naprave A4 je vse večje, saj se veliko majhnih in srednje velikih podjetij sooča s proračunskimi rezi in z zmanjševanjem pisarn,” je dejal David SW Song, starejši podpredsednik oddelka za strateško trženje in prodajo tiskalniških storitev v družbi Samsung, in dodal: “Naše stranke ves čas razmišljajo, kako izboljšati produktivnost, zavarovati podatke in biti stroškovno bolj učinkoviti. Prav s serijo ProXpress M4030/4080 strankam z različno velikimi podjetji in različnimi proračuni zagotavljamo optimalne možnosti, s čimer tudi pripomoremo k rasti njihovega podjetja.”

Nova modela tiskalnikov M4030ND in M4080FX bosta pri uradnih dobaviteljih na voljo od septembra 2015 dalje.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!