Novice

Nazaj na novice

POSEBNA PROJEKCIJA FILMA ROGER WATERS THE WALL

V TOREK 29. SEPTEMBRA OB 20.00 V VSEH KINIH CINEPLEXX

Roger Waters The Wall je inovativen koncertni film, ki bo na platnih kinematografov po celem svetu. Napisan in režiran s strani Rogerja Watersa in Seana Evansa, film temelji na turneji The Wall Live, največji svetovni turnejo katerega koli samostojnega izvajalca v zgodovini. Roger Waters The Wall se odvija na različnih nivojih: kot poglobljeno koncertno doživetje klasičnega albuma Pink Floydov, kot popotni film Watersovega soočanja s preteklostjo in kot vznemirljiv proti-vojni film, ki izpostavlja človeško ceno konfliktov.

O FILMU

ROGER WATERS THE WALL

Roger Waters The Wall je inovativen koncertni film, ki bo na platnih kinematografov po celem svetu. Napisan in režiran s strani Rogerja Watersa in Seana Evansa, film temelji na turneji The Wall Live, največji svetovni turneji katerega koli samostojnega izvajalca v zgodovini. Roger Waters The Wall se odvija na različnih nivojih: kot poglobljeno koncertno doživetje klasičnega albuma Pink Floydov, kot popotni film Watersovega soočanja s preteklostjo in kot vznemirljiv proti-vojni film, ki izpostavlja človeško ceno konfliktov.

Po filmu bodo predstavljena Preprosta dejstva ("The Simple Facts"), enkratna priložnost, da vidite Rogerja Watersa in njegovega Pink Floydovskega kolega Nicka Masona, združena ter nepredvidljiva, v pogovoru, ko bosta odgovarjala na vprašanja oboževalcev iz vsega sveta. Film, ki ga kritiki opisujejo kot: "enostavno osupljiv" in "vizualno prekrasen", je doživel premiero na lanskoletnem filmskem festivalu v Torontu.

Watersovo razprodano turnejo "The Wall Live" med leti 2010-2013, si jo je ogledalo preko 4 milijone oboževalcev po svetu. Vsebuje nikoli prej videne posnetke s turneje in pa uspešnice kot so Another Brick in the Wall Part 2, Comfortably Numb in Run Like Hell.

Vendar pa preko izvrstne glasbe Waters reflektira tudi na vpliv, ki ga je imela vojna na njegovo družino, ko se odpravi na globoko osebno popotovanje. Prepredeno skozi film, ponuja popotovanje iskren vpogled v portret človeka, ki je preživel marsikaj in živel v svetu dovolj dolgo, da je strastno in neomajno proti vojni.

Napovednik in več o filmu: https://goo.gl/HdScgt

Dolžina filma: 155 min (digital 2D v 4K)

Cena vstopnice 11, 90€. Vstopnice so že v prodaji!

CINEPLEXX SLOVENIJA

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Cvetkova ulica 1

1000 Ljubljana

GSM: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

www.facebook.com/CineplexxSlovenija

"In case I dont see ya, good afternoon, good evening, and good night!"

Truman Burbank/Jim Carrey in The Truman Show (1998)

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!