Novice

Nazaj na novice

Nov podpis Chloé

Pred sedmimi leti je vzklila nadvse posebna vrtnica. Čutna in pudrnata. Nežen šopek cvetja, z edinstvenim vonjem kot druga koža. In… velikanska uspešnica… od samega začetka!

Nov podpis Chloé

Pred sedmimi leti je vzklila nadvse posebna vrtnica. Čutna in pudrnata. Nežen šopek cvetja, z edinstvenim vonjem kot druga koža. In… velikanska uspešnica… od samega začetka!

S preobrazbo in predvsem modernizacijo najžlahtnejše med rožami je znamka Chloé predstavila nov olfaktivni trend.

Z ikonsko stekleničko in ročno zavezanim trakcem okoli njenega vratu, je ta “neposnemljivi parfum” postal simbol ženstvenosti.

Danes Chloé odpira novo poglavje v svoji zgodovini. Edinstvena cvetna kompozicija, infuzija belih vrtnic. Po Chloé Eau de Parfum, Eau de Chloé in Roses de Chloé je rojen nov nežen vonj: Chloé Eau de Toilette.

Infuzija belega cvetja

Za Chloé Eau de Toilette je nežnost in občutljivost simbolna podoba elegance. Dišava naravnost kultivira prav vsak zlog te lepote. Začenši s prvimi, vrhnjimi notami, je prepojena s svežino. In kot njene predhodnice ta variira do zadnje točke, do spoja z vrtnico. Toda tokrat razkriva njen nov obraz… še lažji, še mehkejši in še nežnejši kot kdajkoli prej.

Parfumer Michel Almairac (Robertet) – ki je ustvaril že Chloé Eau de Parfum in njene naslednice – si je zamislil svežo, mošusno, cvetno toaletno vodo. Pri delu mu je pomagala Sidonie Lancesseur. Vrtnica absolute je v središču pozornosti, okoli katere sta njena stvaritelja postavila svojevrsten šopek. Kot cvetličarji najprej bergamotko, ki prebudi našo radovednost, nato akord magnolije, pomešan z gardenijo; na koncu pa še ščep svežine z limono in belo vrtnico. In presenečenje: popki vrtnice in beli listi vrtnice pomešani z mošusom, ki dodajo izjemno mehkobo in kožen občutek.. Na koži je Chloé Eau de Toilette skrivnost in čutnost v enem.

Steklenička…tako lahka kot svetloba

Chloé Eau de Toilette ostaja zvesta ikonskemu steklu in kovini. Nežnost in svežina belega cvetja v “beige rosé” odtenkih.

Chloé Eau de Toilette je na voljo v 3 velikostih: 30 ml, 50 ml in 75 ml.

Ikonska kampanja

Mednarodno poznana igralka in model Dree Hemingway, vnukinja slovitega pisatelja, pooseblja naravno ženstvenost in drznost Chloé dišav. Fotografije so mojstrsko delo tima Inez and Vinoodh, Dree pa je na njih takšna kot je v resnici: originalna, mehka in čutna. Črno-bela podoba in zvestoba tradiciji izpred sedmih let v kampanji za Chloé Eau de Parfum. S spuščenimi lasmi in golo kožo je Dree simbol moderne ženstvenosti, svobode in prihodnosti. Srečna in vesela, da živi… je … Chloé ženska.

Chloé predstavlja nov film…

V glavni vlogi Dree Hemingway

Režiser Jordan Scott

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!