Novice

Nazaj na novice

Sladek zaključek humanitarne akcije "Piškot, ki piše zgodbo

V nedeljo so prostovoljci ŠOUP na Sladki Istri sklenili humanitarno akcijo "Piškot, ki piše zgodbo", ki poteka v sodelovanju s čajnico Vanilla, pod medijskim pokroviteljstvom Radia Capris.

Sladek zaključek humanitarne akcije "Piškot, ki piše zgodbo

V nedeljo so prostovoljci ŠOUP na Sladki Istri sklenili humanitarno akcijo "Piškot, ki piše zgodbo", ki poteka v sodelovanju s čajnico Vanilla, pod medijskim pokroviteljstvom Radia Capris. V akciji, ki je trajala od meseca februarja, so tako študentje prostovoljci s prodajo piškotov zbrali 1000 evrov in jih bodo namenili v Sklad za socialno ogrožene študente Univerze na Primorskem.

Preko prodaje slastnih piškotov na različnih lokacijah, ki je trajala do konca maja in posameznimi akcijami na terenu so tako študentje prostovoljci sklenili projekt na Sladki Istri. V tem času so zbrali1000 evrov, ki jih bodo namenilištudentom v stiski.Projekt so podprle tudi znane osebe in sicerMatjaž Nemec, Omar Naber in Žiga Rustja.

"Ob zaključku bi se rada zahvalila vsem,ki so nas tekom akcije podpirali in dokazali, da so vrednote, kljub hitremu tempu in ponorelemu življenjskemu slogu, še vedno prisotne. Nadejam se, da je vsak piškot s svojim sporočilom polepšal dan posamezniku, hkrati pa vsak nakup pomeni pot k uresničevanju življenjskih ciljev študentk in študentov naše univerze,"sporoča Iris Vodopivec, vodja projekta.

Piškoti so se prodajali na naslednjih lokacijah:

· Čajnica Vanilla,

· ŠOUP,

· Kava Bar Tisa,

· Turisticaffe,

· Čakula bar,

· Museum bar,

· bar Zanzibar.

Akcijo je z donacijo podprl tudiŠtudentski svet Fakultete za management UP.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!