Novice

Nazaj na novice

Sporočilo za javnost_Dobrodošlica ŠOUP ob začetku študijskega leta

Študentska organizacija Univerze na Primorskem ob začetku študijskega leta za bruce, pa tudi ostale študente, pripravlja tradicionalno dobrodošlico.

Spoštovani,

Študentska organizacija Univerze na Primorskem ob začetku študijskega leta za bruce, pa tudi ostale študente, pripravlja tradicionalno dobrodošlico. Na infotočkah ŠOUP bodo študenti informatorji delili ŠOUP mape in postregli z uporabnimi informacijami, ki jih študenti potrebujejo ob prvih študijskih dneh."Vsem študentom UP želim uspešen začetek študijskega leta. Brucem in bruckam pa čestitam, da so to postali, saj vsak začetek prinaša nove priložnosti, zato vam polagam na dušo, da le te maksimalno izkoristite. ŠOUP je že nepolnih 12 let vedno na strani študentov in v prihajajočem študijskem letu ne bo nič kaj drugače. Želimo si, da se obračate na nas in z nami skupaj soustvarjate vsebine," sporoča Seit Demiri, predesnik ŠOUP.Več informacijTUKAJ.

Za dodatne informacije in izjave vam je na voljoSeitDemiri, predsednik ŠOUP, na elektronskem naslovuseit.demiri@soup.sioz. telefonski številki 040 760 271. Za objavo se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!