Novice

Nazaj na novice

MARSOVEC PRISTAL V KRANJU

Premiera akcijske mojstrovine režiserja Ridleya Scotta, Marsovec z Mattom Damonom v glavni vlogi se je odvila včeraj zvečer v kranjskem Cineplexxu. Ali je misija na Mars uspela, je prišlo preverit tudi nekaj znanih obrazov

MARSOVEC PRISTAL V KRANJU

Premiera akcijske mojstrovine režiserja Ridleya Scotta, Marsovec z Mattom Damonom v glavni vlogi se je odvila včeraj zvečer v kranjskem Cineplexxu. Ali je misija na Mars uspela, je prišlo preverit tudi nekaj znanih obrazov.

Navdušenja nad filmom ni skrivala pevka Maja Prašnikar, ki si je film Mrsovec ogledala v družbi fanta Klemna. Ali je misija na Mars uspela, je prišel preveriti tudi deskar Žan Košir.

Prost večer med tednom so si vzele tudi Špela Jereb, Ajda Sitar ter Alenka Bikar, ki so si premiero filma Marsovec ogledale v družbi svojih spremljevalcev.

Premierno so si film Marsovec v Cineplexxu Kranj ogledali tudi: igralec Aljaž Tepina, radijski moderator Denis Malačič ter novinar Sandi Prosen.

Za dobro vzdušje pred filmom sta poskrbela astronavt ter moderator Uroš Bitenc, ki je z žrebom razveselil tudi tri srečneže, enega prav posebej z darilnim bonom podjetja Slowatch. Sredin večer se je po koncu filma že tradicionalno nadaljeval v Kranjskem Luxury baru. Ob osvežilnih koktajlih se je druženje s pogovori o neverjetni misiji na Mars nadaljevalo še dolgo v noč.

CINEPLEXX SLOVENIJA

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Cvetkova ulica 1

1000 Ljubljana

GSM: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

www.facebook.com/CineplexxSlovenija

"In case I dont see ya, good afternoon, good evening, and good night!"

Truman Burbank/Jim Carrey in The Truman Show (1998)

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!