Novice

Nazaj na novice

Podeljene prve nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju

Na podelitvi nagrad NetPRO slavili Knauf Insulation, Wrigley, Total TV in Agencija i

SPOROČILO ZA MEDIJE

Podeljene prve nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju

Na podelitvi nagrad NetPRO slavili Knauf Insulation, Wrigley, Total TV in Agencija i

Ljubljana, 2. oktober 2015 – Na mednarodni networking konferenci NetPRO (www.netpro-konferenca.si), ki je potekala včeraj, 1. 10. 2015, v Four points by Sheraton Ljubljana Mons so podelili prve nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju. V kategoriji velikih podjetij je slavil Knauf Insulation, v kategoriji srednjih Wrigley, v kategoriji malih Total TV, v kategoriji mikro podjetij pa Agencija i.

Na večerni prireditvi mednarodne networking konference NetPRO, ki je potekala v organizaciji poslovnega asistenta bizi.si in Business Intelligence Centra, so podelili prve nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju. Izmed skupno 38 nominiranih podjetij je strokovna komisija izbrala po tri zmagovalna podjetja v kategorijah velikih, srednjih, malih in mikro podjetij. Komisijo so sestavljali Mladen Mirko Tepuš, direktor Erste Card, Martin Železnik, pooblaščeni revizor pri Deloitte reviziji, Uroš Urbas, odgovorni urednik Planet Siol.net, ter Daniela Bervar Kotolenko, direktorica Business Intelligence Centra in partnerica Media Laba.

Nagrade NetPRO prejelo 12 podjetij

V kategoriji velikih podjetij je prvo mesto pripadlo podjetju Knauf Insulation, drugo Filc tovarni filca, tretje pa Aerodromu Ljubljana. V kategoriji srednjih podjetij je prvo mesto zasedlo podjetje Wrigley, drugo KLS Ljubno, tretje pa Merkscha furnirnica. V kategoriji malih podjetij je slavilo podjetje Total TV, drugo mesto je zasedla družba Seltron, tretje pa Stampal SB. V kategoriji mikro podjetij pa so zasedla prva tri mesta Agencija i, Bekra nepremičnine in LENIS farmacevtika.

Nagrajeno stabilno poslovanje in dobre poslovne prakse

Vse finaliste je odlikovala finančna ocena 90 ali več, niso imeli nobene objave na sodiščih in niso imeli blokiranega nobenega TRR-ja. 70 % ocene so predstavljali finančni podatki na bizi.si med letoma 2012 in 2014. 30 % ocene pa je predstavljala ocena strokovne komisije, ki je nagrajevala vpetost podjetja v slovensko gospodarstvo in širše družbeno okolje, odzivanje na konkurenco in trende znotraj dejavnosti podjetja, rast zaposlenih v podjetju in dodano vrednost na zaposlenega, stabilnost poslovanja in vodstva ter pridobljene certifikate in nagrade.

Nove poslovne sinergije ustvarilo 200 udeležencev

Prva mednarodna networking konferenca NetPRO je v hotel Four Points by Sheraton Ljubljana 1. 10. 2015 pritegnila 200 udeležencev, ki so sklepali nova poslovna poznanstva in sinergije na organiziranem poslovnem matchmakingu ter pridobivali nova mreženjska znanja. Z njimi so jih delili priznani menedžerji Medeja Lončar, Siemens, Matej Potokar, Microsoft, Emil Marinšek, Maremico, ter Enzo Smrekar, Atlantic Grupa in Droga Kolinska, Peter Baranyi, Inštitut za računalništvo in nadzor na Madžarski akademiji znanosti, ter Mark Turrell, Orcasci in Imaginatik.

###

Poslovni asistent bizi.si uporabniku ponuja ključne finančne, poslovne in kontaktne informacije, podatke o narokih in insolventnostnih postopkih, najnovejše poslovne novice ter informacije o poslovnih dogodkih in prostih delovnih mestih.

Poslovni asistent bizi.si je najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji, na kateri mesečno ključne finančne, poslovne in kontaktne podatke išče kar 250.000 različnih uporabnikov (vir: MOSS).

###

Business Intelligence Center je poslovni center, ki združuje poslovni klub Business Intelligence Club, izobraževalno sekcijo Business Intelligence Congress in mednarodno sekcijo IAMPRO (International Association of MBA Professionals).

Po eni strani deluje kot poslovni klub z izpostavami po ključnih slovenskih regijah in v različnih sekcijah, po drugi strani pa kot iskalec sinergij in povezovanja v drugih interesnih sferah, s poudarkom na izobraževanju in mreženju.

###

Dodatne informacije za medije: Teja Rajšp, predstavnica za odnose za javnostmi, info@bizi.si, 01 513 86 12, 040 415 439, TSmedia, d. o. o., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!