Novice

Nazaj na novice

Najlepši v razredu. Zmaga ADAMA S v izboru autonis Design Award

Novinec z najboljšim dizajnom 2015: prepričljiva zmaga ADAMA S v kategoriji mini avtomobilov

Najlepši v razredu. Zmaga ADAMA S v izboru autonis Design Award

· Novinec z najboljšim dizajnom 2015: prepričljiva zmaga ADAMA S v kategoriji mini avtomobilov

· Javno mnenje: glasovalo 17.000 bralcev revije auto motor und sport

· Priznanje: nagrado prevzel Mark Adams, podpredsednik Opla odgovoren za dizajn

Rüsselsheim. Mali Opel, velika pozornost: žepna raketa ADAM S je eden največjih zmagovalcev letošnjega izbora bralcev "Novinec z najboljšim dizajnom 2015" ("autonis – Best Design Newcomer 2015"). Velika večina 17.000 bralcev, ki so glasovali v izboru, je Opel ADAM S prepoznala za najlepšega v razredu. Opel KARL, bližnji sorodnik ADAMA, s toliko bolj izpostavljeno uporabnostjo, je zaključil izbor na spoštljivem četrtem mestu v kategoriji mini avtomobilov. Ob vsem tem je novi Opel Astri pripadla še bronasta medalja v konkurenčno najbolj zahtevnem kompaktnem avtomobilskem razredu, saj se je uvrstila na tretje mesto, neposredno za BMW serije 1 in Mercedes-Benzom CLA Shooting Brakeom.

"17.000 bralcev se ne more motiti! Prepričljiva zmaga ADAMA S je izjemna potrditev naše filozofije oblikovanja: umetnost klesanja združena z nemško natančnostjo. Ob tem se ADAM postavlja z neštetimi možnostmi individualiziranja, s katerimi lahko sleherni kupec sestavi ADAMA, ki je popolnoma po njegovem okusu. Izjemen uspeh predstavlja tudi neposreden vdor naše nove Astre v falango nemških premijskih avtomobilov. To je dokaz tega, kar smo dejali: naša nova Astra izziva premijski razred," je dejal Mark Adams, Oplov direktor dizajna, ob prevzemu nagrade na slovesnosti v Stuttgartu.

Izbor bralcev autonis poteka pod okriljem avtomobilske revije, s strogim spoštovanjem pravil: sleherni bralec lahko podeli dve pozitivni in dve negativni oceni. Končna ocena upošteva pozitivne in negativne ocene. Če 20 odstotkov bralcev podeli modelu A pozitivno oceno, pet pa negativno, je končna ocena avtomobila 15. S tem se določi končno uvrstitev modela A. Po tem principu je ADAM S dosegel izjemno oceno 50,1, medtem, ko je ocena najbližjega zasledovalca znašala le 29,8. Uredniki revije auto motor und sport so nato pod izbiro bralcev potegnili črto: "Opel ADAM S - neverjetno uporaben, z nezamenljivo podobo."

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!