Novice

Nazaj na novice

TSmedia sklenila sodelovanje z nemškim podjetjem nugg.ad

Slovenskim oglaševalcem na voljo napredno ciljano oglaševanje v realnem času

SPOROČILO ZA MEDIJE

Slovenskim oglaševalcem na voljo napredno ciljano oglaševanje v realnem času

TSmedia sklenila sodelovanje z nemškim podjetjem nugg.ad

Ljubljana, 6. oktober 2015 – TSmedia je sklenila sodelovanje z največjim nemškim ponudnikom rešitev za ciljano oglaševanje nugg.ad. Napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji o vedenju uporabnikov v realnem času je oglaševalcem na voljo na celotnem TSmedia omrežju – na Planet Siol.net, najdi.si, bizi.si in na itis.si.

TSmedia je s sklenitvijo sodelovanja z nemškim podjetjem nugg.ad postala edini slovenski založnik, ki nudi oglaševalcem napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji o vedenju uporabnikov v realnem času. Prek pametne visokotehnološke platforme Smart Audience jim omogoča, da izberejo in učinkovito nagovorijo ciljne skupine s točno določeno demografijo, vedenjem, zanimanjem za tip produktov oz. storitev, naklonjenostjo blagovnim znamkam in nakupnimi navadami.

Napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji o vedenju uporabnikov v realnem času je rešitev tako za povišanje prepoznavnosti blagovne znamke in naklonjenosti blagovni znamki kot za spodbujanje nakupne namere. Oglaševalci na Planet Siol.net, najdi.si, bizi.si in itis.si pa lahko z njim bolj učinkovito nagovorijo izbrane ciljne skupine in hitreje dosežejo cilje svoje kampanje.

Direktor TSmedia Tomaž Pernovšek vidi partnerstvo z nugg.ad kot odlično priložnost za družbo TSmedia in predvsem njene oglaševalce. "Našim oglaševalcem smo že do zdaj zagotavljali dobre rezultate z najvišjim spletnim dosegom v državi, od tega tedna pa jim lahko ponudimo še več. Z naprednim ciljanim oglaševanjem bodo učinkovito nagovorili natanko tiste uporabnike, ki jih njihovi izdelki in storitve zanimajo, ter tako hitreje dosegli svoje prodajne cilje." Uspešnega partnerstva se veseli tudi Grzegorz Sławatyński, direktor prodaje za Srednjo in Vzhodno Evrope pri nugg.ad: "Veseli nas, da bomo lahko z nugg.adovo učljivo tehnologijo in predvidevanji v realnem času nadgradili ponudbo največjega založnika v Sloveniji. Verjamemo tudi, da bo napredno ciljano oglaševanje rastočemu slovenskemu trgu digitalnega oglaševanja dalo svež zagon in spodbudilo vlaganja."

###

TSmedia pod svojim okriljem združuje vodilni slovenski digitalni medij Planet Siol.net, vstopno točko v slovenski splet najdi.si, poslovnega asistenta bizi.si, Telefonski imenik Slovenije, kontaktni center 1188 in eno največjih mrež zunanjih digitalnih zaslonov v regiji.

S kakovostnimi vsebinami in nepogrešljivimi informacijami vsakodnevno pritegne največ slovenskih spletnih uporabnikov ter zaseda prvo mesto med slovenskimi digitalnimi založniki (po meritvah MOSS).

TSmedia svoj položaj vodilnega digitalnega založnika utrjuje z visokimi novinarskimi standardi, posredovanjem kredibilnih informacij, osredotočenostjo na uporabnika in razvojem sodobnih digitalnih rešitev.

###

Nugg.ad je zaupanja vreden partner, ki je na trgu prisoten že od leta 2006 in je del skupine Deutsche Post.

Je največji evropski ponudnik rešitev za ciljano oglaševanje, ki s platformo Smart Audience omogoča ciljanje specifičnih občinstev v realnem času, učinkovito branding oglaševanje in upravljanje podatkov. Strateško sodeluje s številnimi globalnimi oglaševalskimi agencijami kot so VivaKi, Carat in OMG, založniki kot so Axel Springer Media Impact, OMS in Bauer Media ter oglaševalci kot so Burger King, bwin, LOreal, Kellogg"s in Hewlett Packard.

Nugg.ad odlikujejo tudi varnostni certifikati, kot so EDAA Trust Seal in ePrivacyseal, ki ga podeljuje ePrivacyconsult GmbH.

###

Dodatne informacije za medije:

Teja Rajšp, predstavnica za odnose z javnostmi

pr@tsmedia.si

TSmedia, d. o. o.

Cigaletova ulica 15

1000 Ljubljana

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!