Novice

Nazaj na novice

Edinstvena Oktoberfešta v Celju

23. in 24. oktobra bo na prizorišču celjskega sejmišča potekala dvodnevna zabava, imenovana Oktoberfešta. Kot pove že samo ime, lahko pričakujete domače in tuje glasbene izvajalce, od harmonike do pop rocka, od Modrijanov do Plavega orkestra, natakarice oblečene v prave "dirndle", dobro hrano in še kakšno dodatno presenečenje.

Edinstvena Oktoberfešta v Celju

23. in 24. oktobra bo na prizorišču celjskega sejmišča potekala dvodnevna zabava, imenovana Oktoberfešta. Kot pove že samo ime, lahko pričakujete domače in tuje glasbene izvajalce, od harmonike do pop rocka, od Modrijanov do Plavega orkestra, natakarice oblečene v prave dirndle\", dobro hrano in še kakšno dodatno presenečenje.

Slovenci smo veliki ljubitelji piva in za obisk pravega pivskega praznika nam ne bo več treba daleč. Namesto v Nemčijo lahko zavijete na celjsko sejmišče, kjer bo na enem mestu združeno vse, kar pritiče pravi fešti. Na dvodnevnem festivalu ne bo manjkalo kvalitetne glasbene in kulinarične ponudbe, nabritega voditelja in vsesplošnega veselja.

V petek, 23. oktobra vas bo najprej razgrela Petkova pumpa ter priljubljena Tanja Žagar. Gostje večera bodo eden najpopularnejših narodno-zabavnih bendov pri nas, Modrijani. Večer bodo do vrhunca pripeljali neustavljivi in nepogrešljivi žurerji, člani skupine Mambo Kings.

V soboto, 24. oktobra bo poleg Petkove pumpe za dvig temperature poskrbela hrvaška glasbena izvajalka Petra Kovačević, ki ji nekateri pravijo celo naslednica Jelene Rozga, drugi pa balkanska Beyonce. Svoj meh bodo raztegnile Navihanke, legendarna pop rock skupina, ki slavo žanje na celotnem področju nekdanje Jugoslavije, Plavi Orkestar, pa bodo pričarali sobotno vročico noči.

Skozi dvodnevno zabavo vas bo popeljal voditelj, obraz televizijskega šova, vsestranski Klemen Bunderla, ki obljublja še veliko drugih presenečenj. Kot se za pravo Oktoberfešto spodobi, ne bodo manjkale klobase, natakarice v \"dirndlih\", napitek iz hmelja, odlična glasba in nasmejani ljudje. Tako v petek kot soboto vas pričakujejo od 20. ure dalje.

Več informacij in akreditacije:

Anja Marjetič, vodja korporativnega komuniciranja Skupine Tuš

Tel: 059 73 3501, gsm 070 881 100, e-mail: anja.marjetic@tus.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!