Novice

Nazaj na novice

Nova Opel Astra zmagala v izboru "Zlati volan 2015"

"In zmagovalka je…. Opel Astra!" Novi Oplov avtomobil kompaktnega razreda je bil včeraj, na podelitvi Oskarjev avtomobilske industrije v Berlinu, proglašen za najboljšega med primerljivimi. Prejel je laskavi naslov "Zlati volan" v kompaktnem avtomobilskem razredu.

11. november 2015

Nova Opel Astra zmagala v izboru "Zlati volan 2015"

· Izjemno: Nova Astra premagala tekmece v kompaktnem razredu

· Velika tradicija: Astri pripadel že 16. Oplov naslov v izboru "Zlati volan" od leta 1976

· Gala podelitev: Na slovesnosti v Berlinu predsednik skupine Opel Neuman in direktorica marketinga Müller

Rüsselsheim/Berlin. "In zmagovalka je…. Opel Astra!" Novi Oplov avtomobil kompaktnega razreda je bil včeraj, na podelitvi Oskarjev avtomobilske industrije v Berlinu, proglašen za najboljšega med primerljivimi. Prejel je laskavi naslov "Zlati volan" v kompaktnem avtomobilskem razredu. Tako je Astra, kljub temu, da je v prodajne salone zapeljala šele sredi oktobra, že začela z zbiranjem najpomembnejših in najbolj prestižnih naslovov in zmag. Slavnostni prireditvi v Axel-Springer-Haus, na kateri sta priznanja podeljevala Marion Horn, glavna urednica Bild am Sonntag in Bernd Wieland, urednik Auto Bilda, sta prisostvovala Dr. Karl-Thomas Neumann, predsednik skupine Opel in Tina Müller, direktorica marketinga. Naslov "Zlati volan" je skupni naslov obeh medijev. Žirijo sestavljajo bralci, strokovnjaki in znane osebnosti, kot na primer legendarni dirkač Walter Röhrl, ki najboljše med novimi avtomobili izberejo na osnovi obsežnih testiranj.

"To je izjemno pomembna nagrada, za najboljši Opel, ki smo ga doslej izdelali in najbolj pomemben avtomobil v naši ponudbi. Zato smo pri Oplu izjemno ponosni na priznanje "Zlati volan", ki dokazuje, da so vsa naša prizadevanja izplačala. Nova Astra je namreč sinonim za majhno maso, veliko učinkovitost, dovršeno zasnovo, vsebine prestižnih avtomobilskih razredov, trendovske rešitve povezovanja ter vzorno kakovost," je na slovesnosti dejal dr. Neumann.

Tina Müller, direktorica marketinga Opla, je dodala: "Naša nova Astra resnično visoko leta, kot je predstavljeno v video posnetku "Kvantni preskok". Za novo Astro smo prejeli že več kot 40.000 naročil in sedaj smo prejeli še to laskavo nagrado. Z obojim smo seveda zelo zadovoljni. Opel je ponovno v ospredju - pod vodstvom naše največje zvezde Astre!"

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!