Novice

Nazaj na novice

NERO ASSOLUTO

Edinstvena baročna steklenička, eleganten in prefinjen vonj, umetnost zapeljevanja.

NERO ASSOLUTO

Edinstvena baročna steklenička, eleganten in prefinjen vonj, umetnost zapeljevanja.

Noč je še mlada, polna skritih obljub. V poltemi sobe, se razkrije njena silhueta, odeta v zlato tigrasto večerno obleko. Njena skrivnostna dišava nemudoma napolni zrak z neverjetno čutnostjo. Glamur. Ženstvenost. Absolutna premoč.

Nero Assoluto, zadnja dišava Roberta Cavallija si več kot zasluži svoje ime. Nesporno brezkompromisna ponuja popolno kvaliteto, popoln glamur. Prebrisan kontrast drznosti in elegance je popoln odsev Cavallijevih vrednot, njegovega edinstvenega stila in drznosti. Dišava, ustvarjena za ženske, ki se ne bojijo izstopati in ki zlahka uveljavijo svojo voljo.

DIŠAVA

Živahne note sladke orhideje,

bogat odtenek temne vanilije,

skrivnosten odmev dragocenega lesa.

Nero Assoluto je ustvaril angleški parfumski mojster Louise Turner. Gre za novo, nadvse prefinjeno interpretacijo vonjev Roberta Cavallija. Nero Assoluto pripada družini lesno cvetnih dišav, njegova prefinjenost pa je posledica nenehnega iskanja dragocenih kvalitetnih sestavin.

Dišava se odpre s čarobnim akordom orhideje, osupljivo zgornjo noto, ki prebudi čute in zbudi pozornost. Krhka, a močna srednja nota poudarja polnost in čutnost črne vanilije. Tako sladka kot začinjena dišava nazorno predstavlja Cavallijevo dvojnost: zavezništvo prefinjenosti in čutnosti. Močna spodnja nota ebenovine pa je veličasten, kraljevski zaključek tega edinstvenega spoja sestavin.

STEKLENIČKA

Dragoceno umetniško delo,

zlato-črna mojstrovina,

zaklad Roberto Cavalli linije.

Steklenička Nero Assoluto je popoln spoj elegance in prefinjenosti. Njena oblika je poklon figuri in oblinam ženske. Steklenička je absolutno črne barve, kronana z zlato bravo. Zagotovo ne bo ostala neopažena. Tudi na ikono, tigrov potisk niso pozabili.

Zunanja embalaža pametno dopolnjuje notranjo. Zlata, črna, s tigrastim potiskom. Vidna.

Na voljo:

Eau de parfum 30 ml, 50ml, 75 ml

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!