Novice

Nazaj na novice

Kako pravilno negovati kožo obraza?

Paula’s Choice predstavlja pravilno vsakodnevno rutino v negi kože

Kako pravilno negovati kožo obraza?

Paula’s Choice predstavlja pravilno vsakodnevno rutino v negi kože

Ljubljana, 18. november 2015

Poleg tega, da poznate tip vaše kože in posebna stanja, je potrebno vedeti tudi, katere izdelke uporabljati glede na tip kože in v kakšnem vrstnem redu. Pomembno je, da se zavedate, da do najboljših rezultatov vodi le redna rutina nege kože. Do oblikovanja prave rutine, ki ima določeno mero fleksibilnosti glede na vaše potrebe, cenovno dostopnost in morebitne težave s kožo, bo sicer potrebnega nekaj eksperimentiranja, da boste ugotovili, katera kombinacija izdelkov vam najbolj ustreza.

Ne glede na vaš tip kože (masten, suh, normalen ali mešan) so koraki pri osnovni rutini nege kože enaki: vsako jutro in večer bi morali na kožo nanesti čistilo, tonik, piling (AHA/BHA) in serum z antioksidanti. Slednjemu naj zjutraj sledi vlažilna nega z zaščitnim faktorjem, zvečer pa vlažilna nega brez faktorja in morebitni posebni izdelki za mastno ali zelo suho kožo.

Nega kože korak za korakom

Rutino pričnite s spiranjem kože z mlačno vodo. Čistilo v enakomernem razmerju nanesite na navlaženo kožo obraza, z njim zmasirajte kožo in ga nato dobro sperite s kože. Pri odstranjevanju ličil postopek ponovite z odstranjevalcem ličil.

Resist Optimal Results Hydrating Cleanser: 26,90 eur

http://bit.ly/1HWHq4Y

Po čiščenju navlažite vatno blazinico s tonikom in ga nežno natrite po koži obraza in vratu. Posvetite se suhim predelom in predelom, kjer bi lahko bili ostanki ličil, kot je naprimer lasna linija, brada in okoli nosu.

Resist Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex: 27,90 eur

http://bit.ly/1YgeQQ6

Po prvem in drugem koraku nanesite izbran izdelek s hidroksi kislinami, ki bodo nežno, a učinkovito odstranile odmrle celice s površine kože.

RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid: 36,91 eur

http://bit.ly/2120c17

Ker imajo vsi tipi kože korist od uporabe serumov z antioksidanti, saj le-tinevtralizirajo škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, in se tako koži pomagajo boriti proti iritacijam in vnetjem. Izstisnite nekaj kapljic seruma in ga nežno razporedite po obrazu prej ali po uporabi vlažilne kreme.

Resist Super Antioxidant Concentrate Serum: 37,50 eur

http://bit.ly/1OeXDlp

Zadnji korak v vaši negi, potem ko ste sledili vsem korakom, je uporaba kreme z zaščitnim faktorjem SPF 15 ali več, primerne vašemu tipu kože. Vsak dan, skozi vse leto! Če boste izpostavljeni na soncu več kot pet ur, uporabite višji zaščitni faktor (SPF 30 in več).Nanesite sončno kremo na obraz, vrat, roke in na ostale predele, ki bodo izpostavljeni soncu. Vedno nanesite sončno kremo vsaj dvajset minut pred odhodom ven, ponovno pa jo nanesite tudi po prekomernem potenju, plavanju ali umivanju rok.

Resist Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants: 12,50 eur

http://bit.ly/1LlKqCH

Zvečer nežno nanesite vlažilno kremo na suhe predele obraza. VsePaula\"s Choice vlažilne kremeso primerne (in celo priporočljive!) za uporabo tudi okrog oči. Nanesite vlažilno kremo res samo na suhe predele, masten tip kože vlažilne kreme morda sploh ne bo potreboval.

Resist Intensive Repair Cream: 35,50 eur

http://bit.ly/1MBfT5I

Vsi izdelki Paula’s Choice so na voljo na spletni strani: www.paulaschoice.si

­­­­­­

Dodatne informacije

Eva Ahačevčič

eva@idealia-pr.si

031 482 324

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!