Novice

Nazaj na novice

Opel KARL in Astra navdušujeta tudi z ohranjanjem vrednosti

Ohranjanje vrednosti do leta 2019: Nova Oplova modela v vrhu napovedi

18. november 2015

Opel KARL in Astra navdušujeta tudi z ohranjanjem vrednosti

Ohranjanje vrednosti do leta 2019: Nova Oplova modela v vrhu napovedi

Rüsselsheim. Strokovnjaki podjetja Bähr & Fess Forecasts so izbrali velikane ohranjanja vrednosti za leto 2019. Mednje so uvrščeni avtomobili, ki bodo v naslednjih štirih letih izgubili najmanj vrednosti. Na prvo mesto med mini avtomobili se je uvrstil Opel KARL. KARL zagotavlja prostor do petim odraslim osebam ob spoštljivo velikem prtljažniku, po štirih letih pa bo še vedno ohranjal 54 odstotka vrednosti.

Ob tem se je nova Opel Astra, kljub temu, da je šele zapeljala v prodajne salone, že uvrstila na zmagovalni oder. Dinamičen avtomobil izjemne prostornosti, z doslej dosegljivimi tehnologijami le v prestižnih avtomobilih, se je namreč uvrstil na drugo mesto. Po napovedih Bähr & Fess bo Astra z 1,4-litrskim motorjem s turbinskim polnilnikom, po štirih letih še vedno ohranila 53,5 odstotka vrednosti.

"Nakup novega Opla predstavlja dobro naložbo vsem našim kupcem. Napovedi ohranjanja vrednosti Karla in Astre sta vsekakor pravi dokaz za to. S tem so lahko posebej zadovoljni tudi naši pooblaščeni prodajalci. Ko se iztečejo pogodbe o lizingu pa so na primer z uspešnim ohranjanjem vrednosti lahko sočasno zadovoljni tako prodajalci, kot kupci," pravi Jürgen Keller, izvršni direktor prodaje, marketinga in poprodaje Opla v Nemčiji.

Letos so strokovnjaki organizacije Schwacke Opel ADAMU in Zafiri Tourer že napovedali izjemno ohranjanje vrednosti. Oba modela so proglasili za najboljša v njuni kategoriji in jima podelili naslov "Value Champion" 2015.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!