Novice

Nazaj na novice

Predpremiera Igre lakote: Upor, 2. del v Cineplexxu Kranj

Kranj, 19. november 2015 – včeraj zvečer smo v Cineplexx kinematografih dočakali težko pričakovan zaključek uspešne franšize Igre lakote. Kaj je prineslo veliko finale epskega globalnega fenomena je v Cineplexx Kranj prišlo preverit tudi nekaj znanih obrazov.

Kranj, 19. november 2015 – včeraj zvečer smo v Cineplexx kinematografih dočakali težko pričakovan zaključek uspešne franšize Igre lakote. Kaj je prineslo veliko finale epskega globalnega fenomena je v Cineplexx Kranj prišlo preverit tudi nekaj znanih obrazov. V kino s prijateljicami Težko pričakovano predpremiero filma Igre lakote: Upor, 2. del so si v družbi prijateljic v kranjski Cineplexx prišle ogledati Anja Jenko, Maja Ferme ter Špela Jereb. Ženski večer v kinu so preživele dekleta šova Top4 Nina Vršec, Samira K. Awadalla, Enisa Rastoder in zmagovalka šova Tjaša Deu. Na zmenek Pravi "uporniški" zmenek sta v kinu preživela Klemen Bunderla in njegova Kaja. V filmu sta uživala tudi Uroš Bitenc, moderator večera in Antea Mramor. Film za najstnike Filmi Igre Lakote so v prvi namenjeni predvsem mladim. Kaj je prinesel zadnji del tega globalnega fenomena je s hčerkama in sinom preveril Jure Košir. Filma sta se zelo veselila tudi Zmago Jelinčič in njegova hčerka. Za dobro vzdušje pred filmom so poskrbeli pravi protestniki ter moderator Uroš Bitenc, ki je z žrebom razveselil tudi srečnico, ki je prejela super filmsko nagrado. Sredin večer se je po koncu filma že tradicionalno nadaljeval v Kranjskem Luxury baru. Ob osvežilnih koktajlih se je druženje s pogovori o Igrah lakote nadaljevalo še dolgo v noč.

O filmu IGRE LAKOTE: UPOR, 2. DEL:

Uspešna filmska franšiza Igre lakote je kot vihar osvojila gledalce po vsem svetu in navrgla prek 2,2 milijardi dolarjev. Drugi del Upora nas sooča z mogočnim zaključkom, v katerem Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) spozna, da ne gre več zgolj za preživetje – zdaj je na kocki prihodnost. Film IGRE LAKOTE: UPOR, 2. DEL prihaja na redni spored Cinepelxx kinematografov danes, 19. novembra. https://goo.gl/Dmi2wG

Fotografije:

Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na povezavi:

WeTransfer: http://we.tl/V19DWVygyW

Mediaspeed: http://goo.gl/Amoukg

Foto: Mediaspeed

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!