Novice

Nazaj na novice

BVLGARI XMAS SETI 2015

MIDDLE TRIO SETS - Esence vrhunskega draguljarja za lepše praznične dni… Bvlgari letošnji december ponuja osupljivo lepe dišeče sete, ki bodo razvajali telo in duha. Z največjimi in najlepšimi kreacijami za ženske in moške…

BVLGARI XMAS SETI 2015

MIDDLE TRIO SETS

OMNIA CRYSTAL EdT XM15 SET M/TRIO

Omnia Crystalline edt je cvetna dišava nežnih harmonij, ustvarjena za prefinjen duh sodobnega časa. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodico 40ml, gel za tuširanje 40ml in losjon za telo 40ml. Pot v osrčje čistosti in harmonije.

MAN EXTREME XM15 SET POUCH

BVLGARI MAN EXTREME je bela, sveža lesna dišava, ki izžareva moškost in zanimanje za vse odločne, prilagodljive in sofisticirane moške. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodo 100ml, gel za tuširanje 75ml, balzam po britju 75ml in toaletno torbico.

ADDITIONALSETS

OMNIA COLL MINI SPY SET

Bvlgari parfumski set vsebuje mini kolekcijo naslednjih dišav: Omnia Crystalline edt 15ml, Omnia Indian Garnet edt 15ml in Omnia Amethyste edt 15ml.

OMNIA COLL SOAP SET

Bvlgari parfumski set vsebuje kolekcijo mil z vonji naslednjih dišav: Omnia Crystalline milo 150g, Omnia Indian Garnet milo 150g in Omnia Amethyste milo 150g.

MAN IN BLACK TRVL SET 2H15

BVLGARI MAN IN BLACK je moška dišava, ki meji na hipnotično. Kriminalno zapeljiva. Prava neo-orientalna kreacija. Rimski bog ognja v moderni preobleki. Namenjen je moškim, ki so utelešenje nadvse moderne in nezmotljive moškosti. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodo 30ml, kremo za britje 50ml, balzam po britju 40ml in gel za tuširanje 40ml.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!