Novice

Nazaj na novice

Sporočilo za javnost

24. BUSINESS MEETUPS NOVA GORICA, 26.11.2015 / 19. ura / Cafe Gallus

Primorski tehnološki park – Sporočilo za javnost

19.11.2015, Vrtojba

24. BUSINESS MEETUPS NOVA GORICA, 26.11.2015 / 19. ura / Cafe Gallus

Gost: Gregor Rebolj, Sklad Silicijevih vrtičkov, Sportrader AS, Klika

Tema pogovora: Podjetniška pot od laboratorija za razvoj programske opreme do globalnega preskoka

Pogovor bo moderiral Rok Gulič /vstop prost

Primorski tehnološki park vas vabi na 24. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 26.11.2015 ob 19. uri v lokalu Cafe Gallus. Gost večera bo Gregor Rebolj iz Sklada Silicijevih vrtičkov ter iz podjetij Sportradar AS in Klika. Zaupal nam bo njegovo podjetniško pot od laboratorija za razvoj programske opreme do globalnega preskoka.

Gregor Rebolj, start-up mentor, direktor in solastnik računalniškega podjetja Klika d.o.o., je svojo pot začel kot študent in kasneje kot vodilni inženir na projektu v podjetju Hermes Softlab. Tam je z ekipo štirih sodelavcev delal na razvoju produkta Storescape, ki se je pozneje razvil v joint venture podjetje s 30 razvijalci v Ljubljani in prodaji v Ameriki. Po uspešno zaključenem projektu, je bila ""želja po novem premočna, da bi ostali"". Ekipa je tako ustanovila podjetje Klika d.o.o., z željo vzpostaviti sodobni inovacijski center za razvoj programske opreme. Januarja 2012 je Klika postala del globalne skupine Sportradar, največjega ponudnika športnih podatkov na svetu, kjer predvsem skrbijo za področje mobilnih tehnologij. Gregor Rebolj kot soustanovitelj Silicijevih vrtičkov in start-up mentor, lahko s svojimi bogatimi izkušnjami in povezavami pomaga naslednji generaciji start-upov. Na tokratnem dogodku Business Meetups Nova Gorica bo gost razkril, kako zgraditi globalno podjetje, kako se razlikovati od konkurence na trgu, kako voditi ekipo 80 inženirjev, razvojnikov, prodajnikov in vodij projektov, kako ohraniti identiteto po združitvi z večjim podjetjem in tudi zakaj je pri urah matematike potrebno analizirati domačo nalogo.

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva.

Informacije: Katja Pregelj, E: katja.pregelj@primorski-tp.si, T: 00386 (0)5 393 24 50

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!