Novice

Nazaj na novice

Prepustite se stilsko dovršenemu h.ear on glasbenemu doživetju

V hladnih zimskih dneh, ki se približujejo, popestrite svoj stil z udarnimi barvami in živahnimi modnimi dodatki, pri tem pa ne pozabite na svoje najljubše tehnične napravice.

Sporočilo za javnost

Prepustite se stilsko dovršenemu h.ear on glasbenemu doživetju

V hladnih zimskih dneh, ki se približujejo, popestrite svoj stil z udarnimi barvami in živahnimi modnimi dodatki, pri tem pa ne pozabite na svoje najljubše tehnične napravice. S Sonyjevimi slušalkami h.ear, ki jih odlikuje izpopolnjen dizajn s pridihom brezčasne elegance, boste svojemu vsakdanjemu videzu dodali piko na i in se prepustili stilsko dovršenemu glasbenemu doživetju.

Zlatemu pravilu prefinjenega stila "manj je več" so pri oblikovanju slušalk h.ear sledili tudi Sonyjevi dizajnerji pod vodilom "Single Shape – Single Colour". Vsaka poteza je izdelana tako, da slušalke z nevidnimi prehodi med posameznimi deli delujejo kot popolna harmonija.

Katera barva najbolj odraža vaš stil in osebnost?

Sony slušalke h.ear so na voljo v petih sodobnih odtenkih z drznim pridihom, ki bodo zagotovo postali vaš stilski as v rokavu. Izberite razburljivo cinobrasto rdečo in svetu pokažite svojo strast do plesa, gibanja ter zapeljivih ritmov. Limetno rumena bo v vas prebudila spomine na neonske zabave, osvežilne poletne koktajle in vonj po morju, razkošen odtenek turkizne barvne različice pa bo popestril tudi najbolj vsakdanjo opravo. Prefinjena bordojsko rožnata dodaja vašemu stilu očarljiv ženski šarm, njeno nasprotje v ogleno črni barvi pa bo prava izbira za ljubitelje minimalističnega sloga in klasične elegance.

Mat in sijajni premazi zaokrožijo celovit videz slušalk h.ear ter poudarijo prodorno lepoto vsake barvne različice, medtem ko je subtilen Sonyjev logotip v istem odtenku diskreten in prefinjen okras, ki doda zadnjo piko na i. Sodobni dizajn ni vse, kar ponujajo Sonyjeve slušalke h.ear; z njimi se boste lahko potopili v svet glasbenega doživetja na najvišji ravni. Zvok instrumentov in vokalov vas bo zahvaljujoč zvoku visoke kakovosti (Hi-Res) navdušil s kristalno čistimi toni. V svojih najljubših melodijah in ritmih boste uživali še bolj, saj boste pesmi slišali natanko tako, kot si jih je zamislil izvajalec.

h.ear slušalke MDR-100AAP lahko po uporabi preprosto zložite in jih pospravite v svojo torbo ali nahrbtnik, kjer bodo na varnem v priloženem etuiju ujemajoče barve. S kablom, ki se ne zapleta, jih lahko brez skrbi shranite in z uživanjem v glasbi nadaljujete kasneje. Ob uporabi slušalk skupaj s svojim pametnim telefonom, vam bo upravljalnik na kablu omogočil tudi nadzorovanje glasbe in sprejemanje klicev – če boste seveda sploh dovolili, da vas kdo zmoti med poslušanjem vaše najljubše pesmi.

Hrepenite po barvitosti in višji kakovosti zvoka? Preverite tudi Sonyjeve ušesne digitalne slušalke h.ear z možnostjo odpravljanja šumov (MDR-EX750NA) in predvajalnik Walkman® NW-A20, ki sta na voljo v enakih petih udarnih odtenkih. Ne glede na to, kateri produkt in barvo boste izbrali, boste zagotovo opaženi. Odenite se v barve in začnite svoj dan zdaj.

– Konec –

O družbi Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležili konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 68 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2015. Več informacij o Sony Slovenija lahko dobite na spletni strani www.sony.si oz. centralni spletni strani www.sony.net.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!