Novice

Nazaj na novice

Pisatelj Jani Virk gostuje na knjižnem sejmu v Guadalajaraji

Beletrinin avtor Jani Virk gost mehiškega knjižnega sejma v Guadalajaraji

SPOROČILO ZA JAVNOST

Beletrinin avtor Jani Virk gost mehiškega knjižnega sejma v Guadalajaraji

Guadalajara, Mehika - v soboto, 28. novembra, se je v Mehiki začel knjižni sejem Feria Internacional del Libro de Guadalajara, ki je največji sejem v špansko govorečem prostoru in za frankfurtskim drugi največji na svetu. Trajal bo do 2. decembra.

V sklopu sejma v Guadalajari bo Jani Virk kot letošnji ambasador slovenske literature sodeloval pri več dogodkih. 30. novembra se bo predstavil na prireditvi "Festival de las Letras Europeas" ("Festival evropske literature"), kjer bo skupaj z Gregorjem Sanderjem (NEM) in Frédéricom Boyerjem (FRA) govoril o evropski literaturi.

1. decembra se bo kot pisatelj, pesnik in prevajalec na Univerzi v Guadalajari pogovarjal z mehiškimi študenti, 2. decembra pa bo na sejmu predstavil sveži španski prevod njegovega zadnjega romana Kar je odnesla reka, kar je odnesel dim (Lo que se llevó el río, lo que se llevó humo), ki je letos izšel pri mehiški založbi Arlequín.

*****Beletrina Academic PressBorštnikov trg 2, 1000 LjubljanaTel.: +3861/ 200 37 00GSM: +386 40 123 245info@zalozba.orgwww.beletrina.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!