Novice

Nazaj na novice

Snoopy in Charlie Brown - Film o Arašidkih predpremierno v Cineplexxih

Včeraj popoldne na Miklavževo nedeljo smo si v družbi najmlajših predpremierno v Cineplexx kinematografih ogledali legendarnega Snoopya.

Snoopy in Charlie Brown - Film o Arašidkih predpremierno v Cineplexxih

Kranj, 7. december 2015 – včeraj popoldne na Miklavževo nedeljo smo si v družbi najmlajših predpremierno v Cineplexx kinematografih ogledali legendarnega Snoopya. Arašidki je priljubljen strip avtorja Charlesa M. Schulza, ustvarjen davnega leta 1950. Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus in preostala druščina priljubljenih likov je zaznamovali otroštvo številnih generacij, sedaj pa so dočakali krst še na velikih platnih.

Ela Đurić Ribič v vlogi Male Rdečelaske

Ekipa, ki je posodila glas likom animiranega filma Snoopy in Charlie Brown - Film o Arašidkih je obiskala predpremierno projekcijo v Cineplexxu Kranj. Tudi tokrat je sinhronizacija potekala v režiji Jerneja Kuntnerja, animiranim likom pa so glasove posodili sami otroci. Znamenitemu Charlieju Brownu je glas posodil Sebastjan Kušar, njegovi izbranki Mali Rdečelaski pa Ela Đurić Ribič. Ekipo slovenske sinhronizacije so sestavljali še Pika Kovač (Lucy), Matija Puhar (Linus), Luca Marinko (Peppermint Patty), Alana Vrviščar (Marcie), Hugo Artur Košorok (Franklin), Miha Rep (Pigpen), Vita Suhadolc (Violet), Daša Demšar (Patty), Julija Golob (Frieda), Vid Vidic (Shermy), Tea Rupert (Sally) in Jakob Anderlič (Schroeder).

Miklavževo nedeljo v kinu preživeli tudi znani Slovenci

Snoopy je navdušil družino znanega Čuka, Jožeta Potrebuješa, Nuško Drašček Rojko, ki si je risanko gledala s svojim sinom ter mlado simpatično Ulo Ložar, ki je prišla v kino s svojo družino. Tudi selektor slovenske hokejske reprezentance, Nik Zupančič, je prijetno nedeljsko popoldne v Cineplexxu Kranj preživel s svojim sinom. Navdušena nad filmom pa sta bila tudi Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics.

"Tudi jaz bi enega Snoopya"

V otroškem kotičku so otroci uživali ob poslikavah obraza, barvanju svojega Snoopya ter fotografiranju pred filmskim standijem. Za dobro voljo v preddverju je skrbela simpatična maskota KIKI, ki je otrokom delila bonbone. Nagradno žrebanje je štirim srečnežem v dvorani prineslo Kraš darilo presenečenja. Vsi obiskovalci pa so se lahko posladkali s čokolado Dorino. Po koncu filma nas je pričakala tudi Snoopy torta medijskega pokrovitelja Radia 1.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Cvetkova ulica 1

1000 Ljubljana

GSM: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

www.facebook.com/CineplexxSlovenija

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!