Novice

Nazaj na novice

Deborah Milano predstavlja novo linijo korektorjev…

Kako do brezhibne polti kot jo imajo hollywoodske zvezdnice?

Deborah Milano

predstavlja novo linijo korektorjev…

Kako do brezhibne polti kot jo imajo hollywoodske zvezdnice?

Trik je v oblikovanju: to je že vrsto let najbolj skrbno varovana skrivnost fotografov in filmskih režiserjev, ki pa je pred kratkim našla pot v javnost… Kakopak, preko spleta. Oblikovanje je najenostavnejši način lepšanja obraznih potez in polti z uporabo različno obarvanih pudrov, korektorjev. Z mešanjem različnih odtenkov lahko denimo preoblikujete svoje poteze, zmanjšate volumen obraza, celo vaš nos je lahko videti tanjši. V praktično minuti lahko ustvarite čudovite poudarke in sence in to je odslej mogoče tudi s pomočjo linije Secrets of Contouring Collection by Deborah Milano.

Laboratoriji Deborah Milano z navdušenjem predstavljajo linijo profesionalnih, a za uporabo nadvse enostavnih izdelkov, ki so jih izdelali v partnerstvu s hišnim umetnikom ličenja Luco Mannucci-jem.

The Secrets of Contouring Collection by Deborah Milano sestavljajo:

- Contouring Brush – čopič za oblikovanje

- Radiance Creator Illuminating Concealer – osvetljevalec polti – za brezhiben videz

- Dress Me Perfect Liquid Concealer – korektor za zakrivanje nepravilnosti – za brezhiben videz

- 24 ORE Perfect stick concealer –dolgo obstojen korektor v stiku za močno prekrivanje napak – za brezhiben videz

RADIANCE CREATOR ILLUMINATING CONCEALER, Osvetljevalec polti za brezhiben videz polti

Korektor oz. osvetljevalec s “soft focus” učinkom. Poseben aplikator zagotavlja popolno natančnost in profesionalen rezultat. Izdelek učinkovito zgladi kožo in poveča njen sijaj. Radiance Creator Illuminating Concealer je odlična izbira za poudarjanje tistega, kar želite izpostaviti (in skrivanje tistega, kar želite skriti) – nujna izbira pri oblikovanju. Na voljo v 3 odtenkih (light, medium, dark).

DRESS ME PERFECT LIQUID CONCEALER, Korektor za zakrivanje nepravilnosti za brezhiben videz polti

Tekoči korektor, ki elegantno skrije vse manjše nepravilnosti na koži ali v tenu. S kremno konsistenco zagotavlja izjemno enostaven ter enakomeren nanos in se popolnoma zlije s poltjo. Brez neprivlačnega učinka maske! Vsebuje "soft focus" mikrosfere, ki se poigravajo s svetlobo in jo usmerjajo v različne kote ter tako optično zmanjšajo vidnost napak na koži. Rezultat je: sijoča, čvrsta koža ter manj vidni temni podočnjaki. Na voljo v 3 odtenkih:

01 Light Beige

02 Light Rose

03 Apricot

24 ORE PERFECT STICK CONCEALER, Dolgo obstojen korektor v stiku za močno prekrivanje napak za brezhiben videz polti

24 Ore Perfect Concealer Pen je korektor v stiku z dolgo obstojnostjo in negovalnim delovanjem, idealen za prekrivanje večjih nepravilnosti (neenakomernega tena, brazgotin, gub-ic…). Odlično zabriše temne podočnjake in zabuhlost. Zaradi vsebnosti okroglih delcev je zelo mazljiv, lahkoten in nežen s kožo. Vrača ji ugodje, mat videz in popolnoma prekrije napake.

Prednosti: dobro nahranjena in zaščitena koža ter predel oči. Obilje sijaja in brezhibna polt!

Na voljo v 4 odtenkih:

01 Light Beige

02 Light Rose

03 Medium Rose

04 Medium Beige

Nasveti hišnega umetnika ličenja: Luca Mannucci-ja:

Kako pravilno uporabljati in doseči najboljši učinek z izdelki iz linije Secrets of Contouring:

Najprej nanesite vašo priljubljeno podlago ob upoštevanju pravila, da odtenek ni temnejši kot je vaš vrat.

Nato prekrijte nepravilnosti in osvetlite obraz z uporabo Dress Me Perfect concealerja (korektorja). Neželene sence se po navadi nahajajo na T-predelu (čelo, nos, predel okoli oči in senc, kotički ust, brada). Nanesite korektor in nežno potapkajte s prsti, dokler se povsem ne zlije s kožo in postane neviden.

Korektor naj bi bil v idealnem primeru en odtenek svetlejši od vaše podlage. Če je vaša polt olivna ali porjavela,ne pozabite izbrati korektorja s kančkom oranžnega podtona; svetli odtenki bi lahko na vaši koži delovali sivkasto ali celo utrujeno.

Za boljšo definicijo ličnic uporabite kanček vašega najljubšega rdečila za lica, ki ga nanesite s čopičem.

Ta nasvet drži za večino oblik obrazov (okrogle, ovalne, podolgovate).

In še nekaj nasvetov za druge oblike obrazov.

TRIKOTEN:

Ozko čelo in široke ličnice. Osvetlite čelo z najsvetlejšim odtenkom korektorja in pudra. Potem uporabite temnejši odtenek na skrajnem koncu čeljusti in zabrišite proti ličnicam.

SRČAST:

Široko čelo in ozka brada. Senčite s temnejšimi odtenki ob straneh čela in zabrišite proti lasišču. Osvetlite konec brade in čeljust z najsvetlejšim korektorjem.

KVADRATEN:

Široka linija lasišča in čeljusti. Uporabite temnejši puder za senčenje ob straneh čela in ob straneh čeljusti, zabrišite navzgor.

OKROGEL:

Mehke linije obraza, brez ostrih robov. Predstavljajte si številko 3 na vašem obrazu, ki se začne na čelu, nadaljuje na spodnjem delu lic in zaključi ob čeljusti. Zabrišite barvo pod brado in oblikujte zgornji del lične kosti s temnejšim odtenkom. Osvetljevalec uporabljajte samo okoli oči.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!