Novice

Nazaj na novice

Na CES 2016 tudi revolucionarni sistem zvočnikov Samsung Soundbar

Naslednja generacija avdio izdelkov Samsung bo vse kotičke domačega okolja zapolnila z vrhunskim 3D zvokom

Na CES 2016 tudi

revolucionarni sistem zvočnikov Samsung Soundbar

Naslednja generacija avdio izdelkov Samsung bo vse kotičke domačega okolja

zapolnila z vrhunskim 3D zvokom

Las Vegas, Ljubljana, 7. januar 2016 – Samsung Electronics, vodilno podjetje na področju potrošniške elektronike, predstavlja novi portfelj avdio izdelkov, vključno z novim revolucionarnim sistemov zvočnikov Soundbar s tehnologijo Dolby Atmos®, in izboljšavami na seriji brezžičnih zvočnikov Samsung Wireless Audio 360.

Novi avdio izdelki Samsung zagotavljajo spektakularen zvok, ki prinaša izkušnjo zvoka naslednje generacije, o čemer se bodo lahko prepričali že obiskovalci sejma CES 2016, kjer bodo razstavljeni zvočniki že predvajali glasbo. Tu bo razstavljenih še več novosti podjetja Samsung, ki nudijo vrhunsko domače razvedrilo.

"Našo ponudbo avdio izdelkov za 2016 odlikuje najbolj realističen zvok, kar ste ga kadar koli doživeli doma," pravi John JY Kim, podpredsednik oddelka za zaslonske tehnologije v podjetju Samsung. "Nov sistem zvočnikov Samsung Soundbar s tehnologijo Dolby Atmos® nudi vrhunsko domače razvedrilo, zlasti če je povezan z novimi televizorji Samsung SUHD TV."

Samsung & Dolby Atmos®: zagotovilo za osupljivo realističen 3D pretok zvok

Nov sistem zvočnikov Samsung HW-K950 Soundbar je prvi izdelek podjetja s tehnologijo Dolby Atmos® in prvi sistem zvočnikov Soundbar v industriji, ki vključuje dva brezžična zvočnika s tehnologijo Dolby Atmos® na zadnji strani. Celotni sistem HW-K950 nudi neverjeten 5.1.4-kanalski zvok. Soundbar odlikuje vitek in eleganten dizajn. Visok je le 5,3 cm in sestoji iz treh naprej in dveh navzgor obrnjenih zvočnikov, ki oddajajo bogat, poln in brezkompromisno jasen zvok. Ker se sistem zvočnikov Soundbar lahko brezžično poveže z globokotonskim zvočnikom in zadnjimi zvočniki, predstavlja praktično in enostavno rešitev za dnevno sobo.

"Tehnologija Dolby Atmos® je prejela odličen odziv in podporo s strani večjih studiev in zdaj se širi še na druge tehnologije, tudi na nov sistem zvočnikov Samsung HW-K950 Soundbar, ki neprimerljivo zvočno izkušnjo iz najboljših studiev prinašajo v udobje dnevne sobe," je dejal Doug Darrow, starejši podpredsednik podjetja Dolby Laboratories. "Potrošniki lahko izkusijo zvok, ki jih prihaja iz vseh smeri, tudi iznad glave. Sobo tako napolni zvok z neverjetno jasnostjo, močjo, natančnostjo in globino."

Barviti dodatki za nagrajeno serijo brezžičnih zvočnikov Samsung Wireless Audio 360

Samsung je nadgradil tudi serijo brezžičnih zvočnikov Samsung Wireless Audio 360 in predstavil vrsto novih barv in vzorcev, katerih namen je dopolniti dekor vsakega prostora in zapolniti celoten dom s kakovostnim zvokom. Zahvaljujoč tehnologiji Ring Radiator se lahko zvočnik namesti kamorkoli in še vedno napolni prostor z živim, a uravnoteženim zvokom.

Zvočnike odlikuje enostavno in preprosto nadzorovanje glasbe z dotikom ali drsanjem po napravi. Omogočen je tudi nadzor zvočnika prek aplikacij za pametne ure Gear S2 in Gear S ali izboljšane aplikacije Samsung Multiroom za pametne telefone in tablične računalnike. Serija brezžičnih zvočnikov Wireless Audio 360 omogoča tudi nove funkcije v sklopu pametnega gospodinjstva, npr. zvočna opozorila in nastavitve za domači kino.

Model R5 serije brezžičnih zvočnikov Samsung Wireless Audio 360 je prejel tudi nagrado za inovacije CES 2016, kar je še dodatno priznanje in spodbuda za podjetje Samsung, ki je predano razvoju še več vrhunskih avdio izdelkov za domačo uporabo.

Več informacij, video in foto vsebin se nahaja na povezavi news.samsung.com/global/samsung-to-reveal-groundbreaking-new-soundbar-at-ces-2016.

# # #

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!