Novice

Nazaj na novice

Samsung predstavlja video zid z najtanjšimi robovi na svetu, najnovejše monitorje in tehnologije napisov

Ultra tanek video zid, nov ukrivljen zaslon za igralce, zasloni za ogledala in prosojni zasloni zagotavljajo bolj privlačno in udobno uporabniško izkušnjo.

Samsung predstavlja video zid z najtanjšimi robovi na svetu, najnovejše monitorje in tehnologije napisov

Ultra tanek video zid, nov ukrivljen zaslon za igralce, zasloni za ogledala in prosojni zasloni zagotavljajo bolj privlačno in udobno uporabniško izkušnjo.

Seul, Ljubljana, 18. januar 2016 – Podjetje Samsung Electronics je predstavilo najnovejšo linijo napisov in monitorjev SMART ter posebej izpostavilo video zid z najtanjšimi robovi na svetu in nove zaslone za igralce videoiger.

"Današnji kupci zaslonov želijo bogastvo jasnih, privlačnih in enostavno dostopnih informacij, ki so na dosegu roke, pa če je to pri igranju videoiger ali pri ocenjevanju izdelkov v najljubši trgovini," je rekel Seog-gi Kim, glavni podpredsednik oddelka za zaslone pri Samsung Electronics. "Naše napredne tehnologije zaslonov in napisov so zasnovane z mislijo na te uporabnike in zagotavljajo prepričljive vizualne vsebine ter omogočajo nove možnosti interaktivnosti po celem naboru domačih in poslovnih scenarijev."

Kot britev tanek video zid debeline 1,4 mm

Podjetje Samsung je posodobilo svojo ponudbo zaslonov za predstavitev sporočil za podjetja in trgovce – predstavilo je nov video zid UHF-E (ekstremno tanek rob). S tankim dizajnom roba do roba (0,9 mm na zgornji in levi stranici ter 0,5 mm na spodnji in desni stranici) je UHF-E video zid z najtanjšim robom na svetu. Zahvaljujoč minimalno motečim robovom bodo poslovne stranke ohranile pozornost občinstva tam, kjer najbolj šteje - osredotočeno na bogato vizualno vsebino, ne na zaslon.

Samsungov video zid UHF-E je optimiziran za notranjo uporabo in združuje vizualno kakovost z močjo profesionalnih digitalnih napisov. Vgrajen čip ACM prilagaja vsebino slike specifičnim barvnim nastavitvam in ohranja stalen prikaz. Trpežen video zid UHF-E je zasnovan za delovanje 24 ur na dan, 7 dni na teden, in omogoča neprekinjeno prikazovanje vsebine v različnih pogojih.

Več udobja pri igranju videoiger

Podjetje Samsung predstavlja tudi najnovejše ukrivljene zaslone za igranje (CF591, CF391, CF390 in CF398). Ti ukrivljeni zasloni s polmerom loka 1800 mm so zasnovani tako, da ustrezajo naravni obliki človeškega očesa, poleg tega pa s Samsungovimi tehnologijami, ki preprečujejo utripanje in varujejo oči, minimizirajo stres in utrujenost oči. Samsungovi zasloni, ki so primarno namenjeni igranju videoiger, so podprti s tehnologijo FreeSync™ preko povezave HDMI® podjetja AMD, ki sinhronizira frekvenco osveževanja s frekvenco izrisovanja uporabnikove grafične kartice AMD ter tako zmanjša zamik vnosa, preskakovanja slike in zamika pri igranju. Model CF591 je nedavno prejel tudi potrjen certifikat organizacije UL, ki je ocenjevala kakovost barve in enotnost slike.

Očarljivi LED-napisi

Glede na rastoče povpraševanje strank iz podjetij, maloprodaje, športnih dejavnosti, razvedrilnega sektorja in transportnega sektorja, je podjetje Samsung posodobilo ponudbo LED-napisov in ponudilo izdelke s še boljšimi vizualnimi detajli. LED-napisi podjetja Samsung so izdelani z najboljšimi diodami z raznovrstnimi nastavitvami pikslov. S takšno izdelavo lahko opazovalci LED-napisov na velikih zaslonih doživijo enake globoke kontraste, realistično kakovost slike in visoko svetilnost, kot jo lahko pričakujejo od najnovejše televizije Samsung.

Trgovina prihodnosti

Podjetje Samsung prikazuje, kako lahko tehnologije zaslona za trgovce – vključno z zasloni OLED za ogledala in s prosojnimi zasloni ter z video zidovi z ultra tankimi robovi – spremenijo nakupovanje elektronskih izdelkov v bolj priročno, informirano in prilagojeno izkušnjo.

Ko stranke vstopijo v trgovino, lahko prodajalci zaslone uporabijo kot ogledala za posvet s strankami ter tako še bolj spodbujajo nakupovanje na prodajnem mestu. Odbojnost zaslona (65 odstotkov), visoka prosojnost (90 odstotkov) in oblika zaslona brez robov prodajalcem ponuja nove možnosti takojšnjega prilagajanja in predstavljanja vsebine, od pozdravnih sporočil do posebnih, časovno omejenih ponudb.

Samsungov prosojni zaslon OLED z diagonalo 55 palcev lahko strankam v celoti predstavi izdelek na privlačen in informativen način. Hkrati prodajalcem omogoča predstavitev demo-posnetkov in sprotno reklamno vsebino z izboljšano svetilnostjo (150 nit), prosojnostjo (45 odstotkov) in predstavitvijo barv (Adobe RGB 100 odstotkov).

Več informacij ter foto in video vsebin se nahaja na povezavi news.samsung.com/global/samsung-showcases-worlds-thinnest-bezel-video-wall-latest-monitors-and-signage-technologies-at-ces-2016..

# # #

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!