Novice

Nazaj na novice

AOC-jev ukrivljeni monitor prepričal igričarje

35-palčni monitor AOC C3583FQ se lahko pohvali s kar 160 Hz osveževanjem slike in izjemno krivino v obsegu 2000 mm.

AOC-jev ukrivljeni monitor prepričal igričarje

35-palčni monitor AOC C3583FQ se lahko pohvali s kar 160 Hz osveževanjem slike in izjemno krivino v obsegu 2000 mm.

Amsterdam, 19. januar 2016 – AOC, eden večjih globalnih proizvajalcev računalniških monitorjev, danes predstavlja 160-herčni računalniški monitor z ukrivljenim zaslonom. Monitor, namenjen predvsem igričarjem, prinaša izjemno pristno izkušnjo ob igranju iger, ogledu filmov in drugih vsebin. AOC C3583FQ igričarjem omogoča, da se še bolj vživijo v svoj virtualni svet. S premerom krivine zaslona v obsegu 2000 mm je bolj ukrivljen kot kateri drugi monitor z ukrivljenim zaslonom, zato ponuja še bolj pristno uporabniško izkušnjo ob igranju iger.

Vrhunska je tudi hitrost osveževanja slike, ki dosega 160 Hz, medtem ko tehnologija Adaptive-Sync (združljiva z rešitvijo FreeSync™, ki osveževanje prilagaja med 45 in 160 Hz glede na prikazano vsebino) in široka polna visoka ločljivost (2560 x 1080 pik) poskrbita, da je prikazana slika brez kakršnih koli anomalij, npr. trzanja, trganja ali meglenja, ki jih lahko doživimo pri zaslonih slabše kakovosti. Novi monitor je opremljen s po dvema vmesnikoma HDMI (MHL) ter DisplayPort, zato je nanj možno priključiti res veliko virov slike.

Dodatne izboljšave, namenjene očem in ušesom

Monitor je opremljen z matriko vrste MVA, ki je sposobna prikaza globokih črnih barv ter dosega visoko kontrastno razmerje (2000 : 1). V primerjavi z zasloni z matriko TN je slika videti vrhunsko, obenem pa ta vrsta matrike še vedno ohranja nizek odzivni čas 4 ms. Igričarji lahko vklopijo tudi poseben igričarski način, ki dodatno prilagodi barvni profil, svetilnost in kontrast igranju iger. Širok vidni kot 178° pa ne razvaja le igralca temveč tudi gledalce, doma ali na tekmovanjih. Za dodatno udobje poskrbita zmogljiva vgrajena stereo zvočnika in nabor zvočnih priključkov.

Monitor AOC C3583FQ bo naprodaj februarja, njegova priporočena prodajna cena pa bo znašala 799 evrov.

Več podrobnosti o ukrivljenem igričarskem monitorju AOC C3583FQ najdete na povezavi: http://aoc-europe.com/en/products/c3583fq%252Fbs

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

AOC International (Europe) B.V.

Prins Bernhardplein 200, 6th floor

1097 JB Amsterdam

Seden Ayyıldız

Phone: +31 20 5046952

E-mail: Seden.Ayyildiz@tpv-tech.com

O podjetju AOC:

AOC sodi med najbolj prepoznane globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!