Novice

Nazaj na novice

Je vaše življenje postalo prehitro za brezhiben videz? SHISEIDO IBUKI... ključ do popolnosti!

Na prodajnih policah Shiseida od februarja 2016.

Delovanje proti zdravju vaše kože.

Email. Sestanek. Delovno kosilo. Konferenčni klic. Socialni mediji in trenutne novice. Življenje je postalo gledanje v tla, ko hodite naokoli in poskušate vse svoje aktivnosti združiti v že tako prepoln urnik. Pozna vrnitev domov in skoraj nič spanca, izpostavljenost soncu, stres, slaba kvaliteta zraka in podobni dejavniki uničujejo lepoto in zdravje vaše kože. Koža potrebuje vašo pozornost – vendar pa v bližini ni nobenega umivalnika ali kopalnice.

Popoldanska tesnoba.

Delovni dan je skoraj pri koncu. Zelo pomemben rok je potekel že včeraj. Kot po nekakšnem neverjetnem naključju se vaša koža v trenutku spremeni v oljnato in hkrati izredno neprijetno suho. Ali ni ničesar, kar bi mi pomagalo? Pogledujete na uro in si želite rešitve, ki bi v trenutku odpravila vaše težave.

Neprespane noči.

Luči so se ugasnile, vi pa še vedno ne spite. Stres vam preprečuje, da bi se naspali celotnih 8 priporočenih ur. Ali pa vam pozne noči s prijatelji enostavno ne dopustijo dovolj časa zase. Kakorkoli že, ko ste budni, se zavedate, da je vaša koža videti pusta in utrujena. Zato se še bolj sekirate in še manj spite. Krog se ponovno zavrti… ali res ni načina, ki bi omogočil, da ste vsaj videti bolj spočiti? Upanje umre zadnje.

IBUKI Quick Fix Mist, Vlažilni sprej za obraz za ponovno ravnovesje kože (PMPC: 29€)

IBUKI Beauty Sleeping Mask, Lepotilna nočna maska s fitoplanktonom (PMPC: 47€)

IBUKI Quick Fix Mist in IBUKI Beauty Sleeping Mask, popolna kombinacija dnevne sprostitve in nočne nege, učinkovita pomoč pri reševanju problemov, ki sledijo kronično prenapolnjenemu urniku. Življenje je pogosto nepredvidljivo. Vaša koža ne.

Na prodajnih policah Shiseida od februarja 2016.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!