Novice

Nazaj na novice

ISE 2016: MMD bo predstavil nove Philips monitorje

MMD, licenčni partner za blagovno znamko monitorjev Philips, bo na sejmu ISE 2016 razkril vrsto najnovejših monitorjev – od modelov z ločljivostjo 5K do serije SoftBlue, ki je posebej prijazna do uporabnikovih oči.

ISE 2016: MMD bo predstavil nove Philips monitorje

MMD, licenčni partner za blagovno znamko monitorjev Philips, bo na sejmu ISE 2016 razkril vrsto najnovejših monitorjev – od modelov z ločljivostjo 5K do serije SoftBlue, ki je posebej prijazna do uporabnikovih oči. Sejem Integrated Systems Europe (ISE) bo letos med 9. in 12. februarjem na razstavišču v Amsterdamu profesionalcem s področij avdio, video in elektronskih sistemov predstavil številne novosti. Podjetje MMD bo svoje pokazalo na razstavnem prostoru Philips 10-K136.

Med izstopajočimi izdelki bo vsekakor novi 27-palčni računalniški monitor Philips 275P4VYKEB, ki se lahko pohvali z ločljivostjo UltraClear 5K. Zaslon prikazuje kar 14,7 milijona pik (v ločljivosti 5120 x 2880 pik ali 5K), oziroma štirikrat več vsebine kot ločljivost Quad HD. Zaslon s tehnologijo PerfectKolor je barvno umerjen že v tovarni in dosega 99-odstotno pokritost barvnega spektra AdobeRGB, prikaže pa lahko milijardo barv in njihovih odtenkov. Brilijantne barve in ločljivost dopolnjujejo še odlična ergonomija in dodatne funkcije za produktivnost, kot so vgrajena spletna kamera in zvočniki ter tehnologija MultiView, ki zna na zaslonu prikazati več virov slike hkrati. Druge tehnologije pa poskrbijo, da nesvetleč zaslon še dodatno zmanjšuje obremenitev oči uporabnika ter preprečujejo utripanje slike.

Med monitorje z ultra visoko ločljivostjo se uvršča tudi model 241P6VPJKEB. Kljub skromni diagonali 23,8 palca ta monitor kristalno čisto sliko prikazuje v ločljivosti 4K. Sposoben je prikazati kar 1,074 milijarde barv, pokriva 99% barvnega spektra SRGB in ima vgrajeno spletno kamero z mikrofonom.

Družino monitorjev Philips dopolnjujejo modeli z inovativno tehnologijo SoftBlue. 24-palčni model 241P6EPJEB, opremljen s to tehnologijo, dodatno ščiti oči uporabnika, saj močno zmanjša vpliv izpostavljenosti modri svetlobi, katere valovna dolžina je potencialno še najbolj nevarna za vid uporabnika. Philipsov monitor emisije modre svetlobe zniža tako, da ne trpi kakovost slike in drugih barv, zato lahko uporabniki še vedno uživajo v profesionalni sliki.

Dodatno bo podjetje MMD na sejmu ISE 2016 pokazalo dva nova monitorja, ki se z računalnikom povežeta zgolj preko kabla USB. 21,5-palčni 221S6QUMB in 23-palčni 231P4QUPES preko novega vmesnika USB prejmeta tako sliko kot dostop do omrežja.

Več informacij o monitorjih Philips najdete na: http://www.philips.si/c-m-pc/monitorji

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Za dodatne informacije sta na voljo:

Kontakt v Sloveniji:

Digital Design

Dušan Pristavec

M: +386 31 429 010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

MMD

Chantal Blits T: +31 20 5046 950 E: chantal.blits@mmd-p.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!