Novice

Nazaj na novice

SUPER ALVIN ZABAVA V CINEPLEXXU CELJE

včeraj je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji popoldan rezerviran za družinsko zabavo. Premiera družinske komedije Alvin in veverički: Velika Alvintura ter dodatne projekcije animiranega filma Medo s severa so v Cineplexx kina privabile številne družine.

SUPER ALVIN ZABAVA V CINEPLEXXU CELJE

Celje, 1. februar 2016 – včeraj je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji popoldan rezerviran za družinsko zabavo. Premiera družinske komedije Alvin in veverički: Velika Alvintura ter dodatne projekcije animiranega filma Medo s severa so v Cineplexx kina privabile številne družine.

Dogodka sta se udeležili tudi vedno nasmejana Tinkara Fortuna s hčerkama ter Mateja Zorko Pavšar s sinovoma.

V Celju Alvin zabava v kinu

Najmlajše je zabaval pester program z animacijo preddverju Cineplexxa Celje, ki se je pričel že ob popoldanskih urah. Poleg poslikav obraza je obiskovalce navdušil nastop plesalk Plesne šole Kattan iz Celja. Za dobro voljo so skrbele maskote Alvin in veverički, ki so se z veseljem fotografirale z najmlajšimi ter poplesavale ob Alvin plesni točki. Najmlajše smo razveselili z Monte koledarji, v dvorani pa je nagradno žrebanje osrečilo tri gledalce, ki so prejeli Monte darilne pakete.

Plesno obarvan družinski dan

Za družinsko zabavo v nedeljo popoldne je bilo posrbljeno v vseh Cineplexx kinih. Dogajanje so popestrile plesne šole. V Mariboru Plesna šola Sebastian, V Kranju Plesna šola Urška Kranj, v Kopru Plesni Center Fiona, v Novem mestu Plesni studio Novo mesto ter Murski Soboti Plesna šola Urška Pomurje.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!