Novice

Nazaj na novice

OBRTNIKI IN PODJETNIKI OZS SO SE DRUŽILI NA KOPAH

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je v soboto, 6. februarja 2016, na Kopah nad Slovenj Gradcem organizirala Zimske športne igre obrtnikov in podjetnikov OZS.

Sporočilo za javnost

OBRTNIKI IN PODJETNIKI OZS SO SE DRUŽILI NA KOPAH

(Ljubljana, 9. 2. 2016) Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je v soboto, 6. februarja 2016, na Kopah nad Slovenj Gradcem organizirala Zimske športne igre obrtnikov in podjetnikov OZS. Športnih iger se je udeležilo okoli 300 tekmovalcev, predstavnikov Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) in območnih obrtno-podjetniških zbornic ter strokovnih sekcij pri OZS, sponzorjev in visokih predstavnikov hrvaške obrtne zbornice. Skupaj smo ustvarili prijeten športni dan, poln smeha in novo stkanih prijateljstev ter poznanstev.

Čez dan smo se udeleženci pomerili v veleslalomu in v zabavni vožnji s pležuhi, zvečer pa smo se družili ob dobri hrani in pijači.

Obrtno-podjetniški poklic je naporen in v času hitrih sprememb in še vedno vidne gospodarske krize, močno odvisen od dobre informiranosti in mreženja, zato so tovrstna druženja še toliko pomembnejša.

Predsednik OZS Branko Meh, ki je igre tudi otvoril, je bil z izvedbo in udeležbo izjemno zadovoljen.

"Vesel sem, da smo se zbrali v tako velikem številu in kljub temu, da nas tarejo različne težave s področja zakonodaje in administrativnih ovir, smo na tokratnem dogodku, z udeležbo iz različnih koncev Slovenije, dokazali, da smo dobro povezani in da se znamo skupaj tudi družiti in poveseliti. S temi aktivnostmi bomo nadaljevali tudi v bodoče, saj si tako lahko v živo izmenjamo različne informacije ter stkemo nova poznanstva in poslovne povezave!" je v govoru poudaril Branko Meh. In za konec še napovedal, da se prav kmalu spet vidijo na podobnem dogodku.

Za odlično izvedbo dogodka so poleg Odbora za šport pri OZS poskrbeli še partnerji dogodka:

NLB, Erste card, Zavarovalnica Triglav, Vabo, Big Bang, Kompas shop, OOZ Slovenj Gradec, Elan, Kompas in Telekom Slovenije.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!