Novice

Nazaj na novice

Članek in FOTO za objavo - pustovanje

V Rožni dolini, na največjem študentskem pustovanju, 9. februarja, je šotor pokal po šivih. Pozno v noč so se pustne šeme zabavale ob dobri glasbi in odličnem vzdušju.

Ljubljana, sreda 10. februar 2016 – V Rožni dolini, na največjem študentskem pustovanju, 9. februarja, je šotor pokal po šivih. Pozno v noč so se pustne šeme zabavale ob dobri glasbi in odličnem vzdušju.

Največje študentsko pustovanje se je v Rožno dolini pričelo s pustno povorko. Skupinske maske so se pričele zbirati že pred 17. uro popoldan. Videli smo vse od cirkusa, policijske patrulje, medvedkov, formule in še več. V četici so se maske sprehodile po študentskem naselju in tako privabile še ostale obiskovalce. Nato se je začelo glasbeno dogajanje s skupino Free the mouse. Dodobra do ogreli oder za Zgrešene primere, Zmelkoow in Pivo in čevape.

Bogate nagrade za najboljše skupinske in individualne maske so bile podeljene točno opolnoči. Hobotnice, ananas in druge izvirne maske bodo tako lahko uživale ali na kakšnem potovanju ali tečaju …

Vzdušje je bilo odlično. Študentje so pozabili na izpitno obdobje in vse skrbi, ter se prepustili karnevalskemu vzdušju.

"Veseli smo, da je študentsko pustovanje v Rožni dolini še vedno tako dobro obiskano. Trudili smo se po najboljših močeh, da pričaramo karnevalsko vzdušje in ponudimo čim več. Glede na odzive, mislim, da nam je to uspelo." je o minulem pustnem torku povedal vodja prireditve, Janez Sojč.

Študentski svet stanovalcev je tako že 16. zapored izvedel pustno rajanje, za katerega pravijo, da se zagotovo ponovi tudi drugo leto.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!